Şimdi Ara

pc ekranını kablosuz olarak smart tv ye aktarma (çalışan yöntem) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
6
Favori
49.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Enclosure

Arkadaşlar 55lb652 ve laptop arasında widi bağlantısı ile sorunsuz aktarıyorum. Laptopun widi desteği olup olmadığını ms sitesinden kontrol edebilirsiniz.

MS Sitesi Mikrosoftun sitesini kasdediyorsun heralde. Nasil Kontrol edebilirim, direkt link verebilirmisin.
    Eger uyumlu degilse baska bir yol var mi kablosuz ekran paylasimi icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi folkeyno -- 4 Kasım 2014; 23:13:00 >
  • folkeyno kullanıcısına yanıt
    http://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/architecture-and-technology/connect-mobile-device-tv-wireless.html

Sitesinden sağda bulunan bir kutucukta bilgisayarınızın intel widi yi çalıştırıp çalıştıramayağını kontrol edin tazan yere tıklayınca eğer donanım desteğiniz varsa driverler yükleniyor ve illem tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestelin nexon smart tv var sistemim windows 8.1 kablosuz nasıl aktarabilirim
    yada telefondan lg g2 görüntüyü tv ye aktarmak istiyorum mümkünmü
    yada G2 için hdmi kablosu nasıl olmalı
  • bende de vestelin nexon smart tv den var acaba bu tv lere yapılabilecek bi uygulama bi sey varmı
    tv kablo ile baglı leptop da wifi ile baglı kucuk bi uygulama olsa calısıtsak hem tv de hem leptopda sonra baglayıp izlesek server client meselesi gibi cok acemi bu smart kurucuları ya agdayız iste baglasana bi uygulama ile ....
  • bende tv ye vestelin usb wifi dongle aldım pc ile aynı internete bağlı vardır bir çözümü ama ne kadar performans alabilirz bilemiyorum
    bide telefonda vestel smart center uygulaması var ama burdan da bağlayamadım
  • Samsung UE-65H8000 65" tv ile Samsung Galaxy S4 kalbosuz olarak aktarımda bir sorun yaşamadım ancak oyun oynayamazsınız gecikme yaşanıyor.
    Ayrıca Casper ile kablosuz bağladığımda neredeyse 1,5SN gecikme yaşanıyor.

HDMI dan vazgeçmemek gerek

Samsung bir TV almadan önce samsung.com resmi sitesindeki fiyat ile alacağınız fiyatı mutlaka karşılaştırın, fiyatlar çok çabuk değişiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.