Şimdi Ara

pc ekranını kablosuz olarak smart tv ye aktarma (çalışan yöntem) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
6
Favori
49.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 1-2 yıl dır çıkan smart tv ve notebooklarda intel widi gibi benzeri kablosuz görüntü taşıma teknolojileri var.

tv niz bu özelliklere ahipse bu şekilde bir işleme gerek olmayabilir.
  • hanifemre H kullanıcısına yanıt
    iki cihazdada kamera olması gerekiyormu?
  • hanifemre H kullanıcısına yanıt
    masaüstü görüntüsü gidiyor ancak video görüntüleri gitmiyor sebebi ne olabilir. yani pcden video açtığımda pcdeki ekranda video gözükmekte ancak tvde media player ortası siyah gözükmektedir yani.
  • işe yaramıyor arkadaşım tv de spyke kamera istiyor kamera olmadan açmıyor adamlar ayarlamışalr cam satmak için kamerada yok 100 euro onu alacagıma 5tl ye hdmi kablosu alırım baglarım pc ye
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaç bilgisayardaki videoları izlemekse dlna özelliği ile media player kitaplığındaki videolar direk televizyonda açılabiliyor.
    yukarda anlatılanlar video hariç pc ekranını tv de izlemek için olabilir ama hem kalite düşmesi hem de gecikmeden dolayı uygulama ihtiyacı bile hissetmedim.

dlna ile youtube videoları da aktarılabiliyor. Bir de browser desteklemeyen tv ler için video linkini yazarak tv ye aktarma işini yapan twersity isminde bir program da kullanılabilir.

Diğer tvleri bilmiyorum ama vestel smart remote android uygulaması başka işlemlerin yanında tabletteki videolar da kablosuz tv ye aktarılabiliyor.
  • Bu sistem pcnin özelliklerine ve tvnin özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.
  • Arkadaşlar bende bunu taktım kafaya,laptop da widi desteği var fakat tv im samsung d6000,sadece dlna var.Laptopumda widi yi çalıştırdığım zaman Tv de Ağ>>İntel WİDİ diye çıkıyor,tıkladığımda Videolar>>> Intel(R)WİDİ diye dosya çıkıyor ona tıkladığımdada Desteklenmeyen Dosya Biçimi diyor!!! Başka ne yapabiliriz baya bi araştırdım sağlıklı hiçbirşey bulamadım ,Çoğu yerdede widi ile 1:1 pc ekranını Tv ye aktarıldığında bahsediliyor ama ben yapamadım

Yardımcı olursanız çok sevinirim şu hdmi kablo olayından masrafsız bi şekilde kurutulursak çok iyi olacak...
  • All share tarzi bir program isini gorecektir

• kardeşim olmuyor, tv lanet olsun philips, skype ye girince kamera istiyor olmadan açmıyor skypeyi, kamerasıda 100 dolar civarlarında her kamerada olmaz sanırsam illa kendi kamerası olacakmış arkadaşlar size tavsiyem philipsin hiç bişeyini almayan benden sölemesi pişman olursunuz benim gibi 3.500 lirayı çöpe attım vallahi
  • Hocam çok teşekkürler :)
  • Miracast görün de görüntü neymiş görün :) Fakirler sizi :) Edit : Kablosuz aktarımdır.Laptopa sadece kendi power adaptörü takılıdır :) Araştırın bakalımm yeni yetmeler sizi.Hdmi den svideo dan devam edin siz :)
     pc ekranını kablosuz olarak smart tv ye aktarma (çalışan yöntem)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut_382

Miracast görün de görüntü neymiş görün :) Fakirler sizi :) Edit : Kablosuz aktarımdır.Laptopa sadece kendi power adaptörü takılıdır :) Araştırın bakalımm yeni yetmeler sizi.Hdmi den svideo dan devam edin siz :)
     pc ekranını kablosuz olarak smart tv ye aktarma (çalışan yöntem)

Zengin bebesi windows 8'de bu özelliği herkes bilir, windows 7 için yap o zman görelim :)

• LG 42LA660S de olurmu bu yöntem
  • quote:

Orijinalden alıntı: archvile

Kullanim amacina gore degisir ama, biraz aldatici bir baslik olmus. Bu yontem sadece bilgisayardan bir imaj acip televizyonda iyi kotu bakabilmenizi saglar. Smart televizyonlarin da muhtemelen hepsinde bulunacak bir USB girisi ile de zaten halihazirda bir bellek yardimiyla bu islem yapilabilir.

Bu basligi gorup 'ben bir smart tv alayim, bu yontemle pcyi baglayip video izlerim, oyun oynarim' falan deyip heveslenen olabilir, aman diyeyim dunyanin en buyuk hayal kirikligini yasarsiniz.

Bazi arkadaslar da insanlari yanlis yonlendirebilecek seyler soylemisler, HDMI'dan "biraz" daha dusuk kaliteli olabilirmismis bu yontemle. Yahu standard HDMI kablolarin aktarim hizi 10Gbps, turkiyedeki en yaygin upload hizi ise 1Mbps, arada 10000(!) kat fark var. Arada olusacak goruntu farki "biraz" degil karsilastirma yapilamayacak kadar buyuk bir fark. Skype ekran paylasiminin 15 civari bir FPS ile calismasina girmiyorum bile.

+1

baslık cok kişiyi yanılgıya dusurebilir,

ayrıca en azından wifi kullanılsa daha iyi olurdu,
    skype wifi vardı sanırım.

• görüntü gidiyor ancak ses gitmiyor bu çözüm sadece görüntü göstermek için
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    BİLGİSAYARIMDAN TELEVİZYONUMA GÖRÜNTÜ AKTARMAK İÇİN SAMSUNG ALLSHARE PROGRAMINI KULLANIYORUM FAKAT TELEVİZYONUMU GÖRMÜYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİR DE SAMSUNG ALLSHARE DEN BAŞKA BİR PROGRAM VARMI ?
    ŞİMDİDEN SAOLUN
  • ben lg 50pb690v-zc wifi direct ve widi özelliği olan televizyonumla,hdmi vb kablo ve cihaz olmadan,masaüstü bilgisayarımla youtube videoları ve pc de kayıtlı olan video dosyalarını oynatabiliyorum.laptoplarda kablo ile modeme bağlanırsa aynı işlem yapılabilir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drax_power

LG 42LA660S de olurmu bu yöntem

Kardes bende 640S var. Sen yapabildin mi kablosuz baglantiyi?

• Arkadaşlar 55lb652 ve laptop arasında widi bağlantısı ile sorunsuz aktarıyorum. Laptopun widi desteği olup olmadığını ms sitesinden kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.