Şimdi Ara

Pc En fazla Kaç saat Aralıksız Açık durabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorun olmaz ünv yıllarımda elektrik kesintisi hariç yıllarca açık kaldı pc
  • %100 yük altında 45gün non-stop çalışmıştı şimdi dinleniyor, yeni makineler daha hızlı olduğu için eskisi pek rağbet görmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _1301217_

3.5 yıldır kapanmayan PC vardı bizde ISS olarak kullanılıyor fakat server degil bildigin P4 işlemci Intel Anakart filan

gecen gunlerde Server alindi kapatildi o yuzden ama elimizde şöyle bir bilgisayar var işine yararsa...

Pc En fazla Kaç saat Aralıksız Açık durabilir?

• Mart ta kotayı aştığımdan 21 gün açık durmuştu torrent için.
  • bir dene bizde görelim
  • SORUN OLMAZ NE DE OLSA FANLAR VAR
  • oyun moyun çalıştırmassa baya açık durabilir bi sorun çıkmaz
  • En fazla 3 gün oda torrente kaldığım zaman
  • gençlik zmlarımda dl çılgınıyken bi kere tatile giderken pcyi açık bırakmıştım. bildiğiniz ailecek gidiyoruz kaç günse artık ev kilitli pcyi açık bıraktım emule yüzünden. uzaktan erişim programları falan kurmuştum tatildeyken kontrol edicez sözde. bi yangın çıksa Allah korusun bişe olsa eve de giremez millet. şimdi düşününce salaklık olduğunu anlıyor insan. onun dışında evdeyken de günlerce açık olurdu pc. hatta bi program vardı pcnin kaç saat açık kaldığını güncelliyodu sürekli bi siteye ordan 1 yıl açık pcleri görüp gaza geliyodum. şimdi çocukça geliyor hepsi burda da millet 2 gün açık bırakmış bi hafta bırakmış bunlarla hava atmaya calısması komik tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 11 Mayıs 2009; 23:41:53 >
  • Türkiye'de ise elektrik kesilene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 11 Mayıs 2009; 23:42:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

Mart ta kotayı aştığımdan 21 gün açık durmuştu torrent için.

msnde yatıyorum işdeyim şurdayım burdaym yazısını görmekten bıkmıştım
  • Eğer fanlarında falan sorun yoksa bişey olmaz. Bİlgisayarlar sürekli çalışabilirler.
    Benimde uzun zaman kapatmadığım zamanlar oldu. Ancak bu süre elektriklerin gittiği zamana kadar ancak sürüyor.

Pc En fazla Kaç saat Aralıksız Açık durabilir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • birşey olmaz.geçen yaz eski bilgisayarımla download yapıyorum.p3 ama gerçekten o kadar eski ki.açılması falan çok uzun sürüyordu.2 gün açık bıraktım.3.gün reset attı
  • Son 1 aydır 15-20 saat kapalı kalmıştır en fazla halen sapasağlam
  • 2 yıldır nerdeyse hiç kapatmadım,genelde gece ben uyurken elektrik gidince kendi kapanır,hiç bi sorun olmuyo yangın cıkma ihtimalı oldukca sacma,demek istediğim gercekten sacma,işlemci ısısı hiç değişmio eğer 3dmax dan render falan almıcaksan acık bırak sorun olmaz,downlaod işlemci yemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX.

Türkiye'de ise elektrik kesilene kadar

aynı şeyi diyecektim
  • adsl baglattigimdan beri devamli acik. 4 sene oldu.
  • 35 senedir belçikadayim.daha bir kere elektriklerin kesildigini görmedim.Galiba ôyle bir sey olsa dünyanin sonu geldigini sanirlar!!!
  • Rekor bende galiba

En fazla 32 Saat.

Fazla açık tutanlara ;
    Yazık olm onunda Beyni var, O da yoruluyo
  • Abimin(teyze oğlu) çalıştığı şirketteki bilgisayar en son söylediğinde 6 ayını geçmişti...Hiçbir şekilde kapatılmaksızın, 7/24 açık...

Hiçbir donanıma vs. zararı yok. Bios pili ufacık ihtimal sorun yaratabilir o da kapanıp açmaya sebebiyet verir o kadar. Onun dışında hiç kapatma.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.