Şimdi Ara

Pc fan hıznı düşürme nasıl yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın fanı herzaman en yüksek devirde çalışıyor bundan dolayıda çok fazla rüzgar sesi oluyor.Ben bunu düşürmek istiyorum internette araştırdım speedfan gibi uygulamar falan var ama olmadı.Bios ayarlarını pek anlamam bana yardımcı olurmusunuz.

Pc fan hıznı düşürme nasıl yapacağım

• yardım edicek birisi yok mu ?
  • directx 11 kullandığına göre ekran kartı kullanıyor olabilirsin diye düşünüyorum o ses ekran kartının fanından da gelebilir yada kasanın kapağında fan olabilir oradan da gelebilir kasanın kapağında fan varsa çıkarırsan bir şey kaybetmezsin gürültü biraz azalır ekran kartının fanıysa ya ekran kartının fanını temizleyeceksin ya daha kaliteli bir ekran kartı alacaksın yada benim gibi ekran kartı falan kullanmayacaksın yalnızca kafanı ve harddiskin sesini dinleyeceksin:D
  • rose76 kullanıcısına yanıt
    Anladım o zaman işlemci hariç hepsini iptal ediyim.Dediğin gibi 3 tane fan varmış bakalım ses azalıcakmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çıkarttım değişmedi işlemci fanı çok kuvvetli dönüyor sadece.
    Peki diğer fanı taksam işlemci fanının yerine sıkıntı olurmu.

• o zaman biostan halledeceksin anakartının modelini söylersen biostan nasıl halledileceğini söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose76 -- 11 Nisan 2016; 15:26:42 >
    Biosu baya karıştırdım bulamadım başka pclerde düşürmüştüm ama bunda yok mudur nedir bilmiyorum.
    Ana kartın modelini nasıl öğrenebilirim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • everest programını indir orda hepsi yazar
  • BostanKorkulugu kullanıcısına yanıt
    biostan power menüsüne git orada altta hardware monitor var onu enterla fan speed control u enabled yap q fan speed i slent yap exita gel save yap çık. asus model bir anakartı varsayarak yazdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose76 -- 12 Nisan 2016; 1:40:45 >
    Kardeş şimdi ben fanları kurcaladığım için galiba pc açtıktan 2 dk sonra kapanıyor ısınmadan dolayı galiba fanı tam otur
    tamadımmı nedir girmiyor şero

• işlemcinin fanının ayaklarını taktıktan sonra vidasını çevir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.