Şimdi Ara

PC fanlar ram ek çalışıyor ekran klavye mouse çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kingston 8gb ram

corsair 8gb ram

1660 msi gaming x

ryzren 3200g

asrock a320m

dün çalışıyordu bu gün açtığımda görüntü alamadım. Garip kısmı geçen gün aynısı kuzenime de oldu ben 4 yıldır kullanıyorum pc yi o 1 sene olmadı .

bulgular : kasanın fanları , ekran kartı fanları , ram ışıkları çalışıyor.

mouse klavye de elektrik , ekranda görüntü yok (mouse klavye ekran sorunsuz ps4 de denendi) . Kulaklığımın ışıklarıı yanıyor aynı sokete bağlı klavye ile .

denediğim yöntemler.

ekran kartını çıkarıp apu çalıştırma denedim sonuç yok

ramleri çıkarıb buzzer dan ses aldıktan sonra ramleri tek tek herslotta ayrı ayrı ve beraber denedim sonuç yok

hdd ssd m2 çıkartak sonuç yok. Anakart pilini çıkarıp elektriği boşalttım ve tekrar taktım sonuç yok .

arkadaşlar aynı sorun kuzendede var ve hiç berbaber takılmayız aynı şeyleri indirmeyiz .

dün bilgisayarı kapatırken lol oynadım en son ve şimdi hatırladım. LoL ana ekranında bir türlü kapatamadım ekran çok takıldı . Daha sonra görev yöneticisinden zor bela kapattım . Ama sankii pc 0.001 fps gibiydi. 5sn de bir mouse götürdüğüm yere gidiyordu . Ve sonra dondu pc bende arkadan gücü kestim ve yattım

Çözümlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel yöntemler denemişsin bir de benim dediğim kombinasyonu dene

Pcnin Tüm bağlantılarını sök ekran kartınıda sök tek rami tak onboarddan görüntü alacaksın ama farklı

Pcnin sadece güç kablosunu tak pcyi çalıştır bir 10 15 snye sonra görüntü kablosunu tak bunu farklı ramlerler dene. bios aldıktan sonra tek tek ekle bios ekranı almadan hiç bir şey yapamazsın

• rayli82 kullanıcısına yanıt

İşe yaramadı anakartta sorun var galiba devrelerde sıkıntı falan gözükmüyor ancak ya işlemci ya anakart gitti bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.