Bildirim
PC FORMATLANMIŞ GİBİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım akla ilk gelen boyle bir şeyde deepfreez acaba yukledinmi -
yok arkadaşım deepfreez programı yüklü değil.:( zaten kurabilip silebiliyorum programı onda sorun yok ama her açılışta masaüstü default değerine dönüyoo ireless modem ayarını tekrar yapmak gerekiyo zaten masa üstünde bişey olmuyoo ve kilasık masaüstüne geçiyorum pc kafayı yedii sanırım ya bi de ben sorunumu tam olarak anlatamıyorum yuklu programlarda sorun yok sadece belgeler ve görünüm ve dosyaların yerleri değişyoo -
arkadaşım bi format at düzelmezse servise verirsin artık -
arkadaşım böyle bir sorunla bir müşterimde karşılaşmıştım onda trajan vardı.
bir diğer aklıma gelense win. sistem dosyalarının hasar görmüş olması xp kullanıyorsan onarmayı bir denemen fayda var diye düşünüyorum
yalnız onarma işlemini kendin yapacaksan dikkat etmen gereken en önemli nokta onarma işlemini ilk gelen ekranda değil ikinci yani mevcut sürümleri gösterdiği ekranda yapman böyle yaparsan tüm prog. ve bilgilerini kormuş olursun -
Büyük bir ihtimalle olmaz olası virüslerden biridir... -
Ayarları her resette değiştiriyor yani.
Güvenlik yazılımları ile güvenli kipte taratın bakalım herhangi bir zararlı obje bulacak mı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: samas
arkadaşım böyle bir sorunla bir müşterimde karşılaşmıştım onda trajan vardı.
bir diğer aklıma gelense win. sistem dosyalarının hasar görmüş olması xp kullanıyorsan onarmayı bir denemen fayda var diye düşünüyorum
yalnız onarma işlemini kendin yapacaksan dikkat etmen gereken en önemli nokta onarma işlemini ilk gelen ekranda değil ikinci yani mevcut sürümleri gösterdiği ekranda yapman böyle yaparsan tüm prog. ve bilgilerini kormuş olursun
aynen öyle senin sistem dosyaların biraz karıştırılmış bi trojan veya başka bir zararlı içerik yüzünden acilen format atman gerekli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X