Şimdi Ara

PC FORMATLANMIŞ GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pc yi açıp kapattığımda masaüstü başlangıç ayarlarına geçiyoo belgelerin düzeni falan ama verilerim de kayıp yok adece dosyların pc nin düzeni format atmışım gibi oluyo her pc yi açıp kapattığımda umarım sorunumu anlatabilmişimdir.Şimdiden herkese tşk ler.

• arkadaşım akla ilk gelen boyle bir şeyde deepfreez acaba yukledinmi
  • yok arkadaşım deepfreez programı yüklü değil.:( zaten kurabilip silebiliyorum programı onda sorun yok ama her açılışta masaüstü default değerine dönüyoo ireless modem ayarını tekrar yapmak gerekiyo zaten masa üstünde bişey olmuyoo ve kilasık masaüstüne geçiyorum pc kafayı yedii sanırım ya bi de ben sorunumu tam olarak anlatamıyorum yuklu programlarda sorun yok sadece belgeler ve görünüm ve dosyaların yerleri değişyoo
  • arkadaşım bi format at düzelmezse servise verirsin artık
  • arkadaşım böyle bir sorunla bir müşterimde karşılaşmıştım onda trajan vardı.

bir diğer aklıma gelense win. sistem dosyalarının hasar görmüş olması xp kullanıyorsan onarmayı bir denemen fayda var diye düşünüyorum

yalnız onarma işlemini kendin yapacaksan dikkat etmen gereken en önemli nokta onarma işlemini ilk gelen ekranda değil ikinci yani mevcut sürümleri gösterdiği ekranda yapman böyle yaparsan tüm prog. ve bilgilerini kormuş olursun
  • Büyük bir ihtimalle olmaz olası virüslerden biridir...
  • Ayarları her resette değiştiriyor yani.

Güvenlik yazılımları ile güvenli kipte taratın bakalım herhangi bir zararlı obje bulacak mı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: samas

arkadaşım böyle bir sorunla bir müşterimde karşılaşmıştım onda trajan vardı.

bir diğer aklıma gelense win. sistem dosyalarının hasar görmüş olması xp kullanıyorsan onarmayı bir denemen fayda var diye düşünüyorum

yalnız onarma işlemini kendin yapacaksan dikkat etmen gereken en önemli nokta onarma işlemini ilk gelen ekranda değil ikinci yani mevcut sürümleri gösterdiği ekranda yapman böyle yaparsan tüm prog. ve bilgilerini kormuş olursun

aynen öyle senin sistem dosyaların biraz karıştırılmış bi trojan veya başka bir zararlı içerik yüzünden acilen format atman gerekli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.