Şimdi Ara

PC FUT 15 HİLECİ İFŞA KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Div 1 veya 2'de, hatta 3'de olup da karşınıza anlamsız kadrolarla çıkan ve santrada sizi oyundan atan kişiler hilecidir, çoğu kez bu liglerdeki oyunculara rast gelir bu kişiler. Şahsen ben maç yapabilmek için 10 dakika rakip aradığım oluyor. Mesela dün 22 puanım var, son maçıma çıkıyor ince eleyip sık dokumama rağmen karşıma yine hileci denk geldi ve yenik sayıldım. 15k ve title maçımı yapamadan 7.5k aldım. Daha önce de aynısı başıma geldi, Fut konusuna yazdığımda 7.5k sorun ise ben vereyim diyen hileci şahıslar bile olmuştu. Neyse sadede geleyim sizin de canınızı sıkan hileci isimler varsa, buraya yazabilir ve başkalarının o kişilerle maça girmelerini önleyebilirsiniz. Kontratlarınız, coinsleriniz, zamanınız ve oyun şevkinizi kaybetmezsiniz.

NOT: Bu konu hileci ifşa konusudur, diğer yorumlara kapalıdır ve karşıdakinin hileci olduğundan eminseniz yazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvaldo17 -- 5 Haziran 2015; 3:06:06 >

• Hileci listesi;

- BVB_NURİ_SAHİN
    - medekram1
    - Ciguli45
    - Krmkmert
    - martinezgo
    - EspnOlsen
    - Fevzi9o5
    - Hala-Rea1-Madrid
    - Nepbg
    - tuberkolozata
    - Frann87
    - e2pixels
    - ludosh_10
    - yakkarii
    - wildblackeagle
    - thedevilsoccer
    - gokay1925
    - LOCO TURCO (takım adı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvaldo17 -- 10 Haziran 2015; 23:42:41 >
  • BVB_NURİ_SAHİN kendisi benim arkadasımdı gecen sene. sağlam diye tanırdım yanılmışım .
  • Osvaldo17 kullanıcısına yanıt
    Destekçinim kardeşim, konu üstlerde kalsın
  • Dün Başıma geldi son maçım lig atlamak için 3 puan lazım maça başladığım gibi namussuz, hile yaptı 3-0 yenildim o kadar emek Boşa gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekli bir konu. Emek hırsızlarını tespit etmek lazım.

• Origin id : martinezgo

Kendisi forumdan birisidir.

Profili :http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1669296

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 6 Haziran 2015; 22:16:34 >

• Benim amacım bir kişi bile yukarıdaki listeye bakıp o kişilerden biriyle maça girmese kârdır. Hem onların hilesine alet olmayız, hem de kendimiz bazı şeyleri kaybetmeyiz. Desteğiniz için teşekkürler.
  • bana genelde hep maçın başında kendi kalesine gol atıp çıkanlar geliyor niye öyle oluyor anlamıyorum bi türlü.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Onların amacı hem sizi hem kendilerini galip saymak. Bunu merhametten mi yoksa rapor etmeyin diye mi yapıyorlar bilinmez.
  • # HİLECİ #

Origin id : Hala-Rea1-Madrid

Kendisi türktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 9 Haziran 2015; 2:30:56 >
  • Frann87

• e2pixels
    ludosh_10
    yakkarii
    wildblackeagle
    thedevilsoccer
    gokay1925 (sonradan başladi hile kullanmaya)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRaK< -- 29 Ağustos 2017; 12:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.