Şimdi Ara

Pc Gariplesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar. Forumlarda bulamadım beni tam manası ile aydınlatacak bir yazı

dun gece kasayı actım ve şimdi pc de donmalar meydana gelmeye basladı.

Yaptıklarım sunlar.
    Hdd ve Cd sürücü ide kabloları ayrı idi onları Tek kabloya gecirdim. (ancak demin onu ayrı ayrı 2 ide kablosuna gecirdim)

İşlemciyi sokup temizledim

ethernet kartı taktım (duzgun calısıyor)

Ram slotunu değiştirdim (2 slota da denedim demin)

%10 overlock yaptım

Everestte Cpu sıcaklıgı 28lerde.

Ama dun akşam neyi yanlıs yaptıysam pc donmaya basladı mesela bazen fareyi oynattıgımda 2 3 saniye sonra hareket ediyor.

Üstadlar bi baksanız suna ya ??

• Bunun sebebi cpu fanından olabilir

işlemcinin metalini kontrol et soğuma demirini sonra fanı da kontrol et herşeyi eskisi gibi tak olması lazım

ramler tam oturmuşmu ona bak

herşeyi sıkıca oturt yerine olması lazım yada HDD de bozuk sektör oluşmuş olabilr onu kontrol et

bilenler vardı bozuk sektör hikayesini
  • dehshet: Dediklerii yaptım ancak değişen birşey olmadı..
    Badsector hakkında bilgin varsa paylasırsan sevinirim.

Geri dönüşüm sorununa cevap verecektim ama tegmen diye gorunce benim dusundugum değildir diye düşündüm

Yardım bekLiyorummmm
  • herseyı eskısıne cevır kurtul problemden. senın sorun buyuk ıhtımal overclock dan kaynaklanıyor.ovr clc yaparak makınayı kastırdın tabiii. abi bırakın şu overcloc hıkayesını.neyse odur...bıseye geregınden fazla yuk vermek yanlıstır bence.bu parcanın omrunu de azaltır. kolay gelsın...
  • işlemciyi söküp takma ile ilgili bir problem de olabilir.soğutucunun yerine tam oturduğunu kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.