Şimdi Ara

Pc geç açılma sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba bundan 3 güngün önce pc 2-3 kere farklı zamanlarda kilitlendi.İşletim sistemim vista daha sonra açılırken foxconn yazısı ekrana geliyor yaklaşık olarak 3-4 dakika bu yazı bekledikten sonra pc açılıyor.Sistem geri yükleme ve format yaptım format işleminde yeniden başlatırken bile aynı durum etti.Sizce sorun nereden kaynaklanıyor ? Pc açıldıktan sonra sorun yok fakat ilk foxconn yazısını geçme süresi 3-4 dakika yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gshakanca17 -- 21 Eylül 2013; 10:58:27 >

• Sorun harddiskte buyuk ihtimal baska bi disk takip dene kesin emin ol ama %90 sorun orda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios'u güncellemeyi dene...
  • bios ve chipset güncelle başlangıçtaki programları kaldır .Biostan başlangıç olarak hdd yi sec boot bolumunden olmadı başlangıç onarma yap
  • - BIOS'tan kaynaklı olabilir.
  • PC açılırken Del tuşuna basark Bios'a girin ve Advanced/Other/Exit sekmesinden Load Default Settings seçeneği ile Bios ayarlarınızı varsayılana sıfırlayın. Daha sonra Boot sekmesinden;

1- HDD (hardiskinizin markası ve boyutu yazar)
    2- CD/DVD-ROM
    3-Disabled

şeklinde ayarlayarak F10'a basıp kaydedin.

Sorun devam ederse;
    Kasanın kapağını söküp RAM'leri çıkarın ve alt metalik kısmını dil ucuyla yalamak suretiyle hafif ıslatarak yerine düzgünce geri takın. Daha sonra Bios pilini çıkarıp yeniden takın ve birinci yöntemdeki adımları uygulayın.
  • bios eskimiş olabilir güncelleme yap
  • windows 7 ile ilgili herşey ana konumda mevcut imzamda tıklayabilirsin.

Ayrıca senin sorununa %100 katkıda bulunacağını düşündüğüm bir yöntem maxblast 4 ile hdd sıfırlama o da imzamda mevcut hepsi resimli anlatım dahilide yapmanı öneririm mutlaka faydasını görürsün. + windows 7 ana konumdaki başlangıç hızlandrma ayarlarını yap alabileceğin en iyi sonucu alırsın . hadi kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.