Yardımınıza ihtiyacım var.Geçen hafta içi pc ye avg ve spysweeper kurarken elektrikler kesildi.Aslında elektirkler 2 kez üstüste kesildi.Ancak ilkinde program kuruluyor.Sonra pc çok geç kapanmaya ve hatta kapanmamaya başladı.AVG yi ve spysweeper ı sildim.Şimdi sadece antispyware yüklü.Halen kapanması uzun sürüyor.
Bu konu hakkında bir fikri veya bilgisi olan var mıdır?ya da düzelmesi konusunda yardım edebilecek birileri??
bende aynı sorun olmuştu kardeş galiba uptade yapıor programları o yüzden oluo ben öle düşünüorum çünkü ben hepsini uptade yapıp kapattığım zaman kapanmıştı ama tam emin değilim sadece bir öneri ....
Saygılar
AVG ve Spysweeper ı kurana kadar böyle bir sorun yoktu dostum.Acaba program yüklerken elektriklerin kesilmesi etkilemiş olabilir mi??
quote:
Orjinalden alıntı: Bloody
bende aynı sorun olmuştu kardeş galiba uptade yapıor programları o yüzden oluo ben öle düşünüorum çünkü ben hepsini uptade yapıp kapattığım zaman kapanmıştı ama tam emin değilim sadece bir öneri ....
Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme