Şimdi Ara

PC Görüntü Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarıma görüntü gelmiyor. En son uykuya almıştım 8-9 saat kaldı öyle.
    Açtığımda görüntü gelmedi. Daha önce reset sorunu yaşadığım için ekran kartından şüphelenmiştim ancak sorun ekran kartında değilmiş. Bu reset sorunu Rx 570 ekran kartı alınca oldu. Sanırım VS 650 Güç kaynağı tam besleyemiyor ki tam emin değilim ekran kartını farklı pcde test edemedim ancak 500 mhz hız düşürüp öyle kullandığımda sorun olmadı. Bunu belirtmemin sebebi acaba bunun sebep olduğu farklı bir arıza olabilir mi? 3 farklı ekran kartı ile denedim sonuç aynı. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Sorun ne olabilir?

Ramlerin ikisinide tek tek denedim ve bios pilini çıkartıp biraz bekledikten sonra tekrar denedim bir şey değişmedi.

İşlemci ve ramleri şuan için başka pc'de deneme şansım yok. Onun dışında ne gibi denemeler yapabilirim?

Uzay montaj yaptım, pc yi açıp işlemciye dokundum sıcaktı sanırım işlemci çalışıyor. Böyle anlayabilirmiyiz gerçi bilmiyorum

• +
  • +
  • aynı benim şu an yaşadığım problem :)
    bilgisayarı açık bırakıp salona geçtim. birkaç saat sonra geldiğimde ekranda görüntü yoktu. tekrar başlattım açılmadı. ön panalede power ışığı harici ışık yok. işlemci (hdd) ledi yanmıyor.

- hdd arızalıydı. o gitti sandım. farklı hdd ile açmaya çalıştım olmadı.
    - bios pilini çıkarıp bekletip taktım olmadı.
    - ramleri ve yuvaları test ettim olmadı.
    - farklı ekran kartı taktım olmadı.

geriye sadece ana kartın gitmiş olma ihtimali kaldıki ona yapacak bir şey yok. indirim takip edeceğim artık. olur da sorunu çözersen bana da fikir vermek amacıyla yazarsan memnun olurum.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Ben geçenlerde farklı bir işlemci ile deneme şansı buldum yine çalışmadı muhtemelen anakart arızası. Sizin sistem nedir? Güç ile ilgili probleminiz var mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mo-tu

Ben geçenlerde farklı bir işlemci ile deneme şansı buldum yine çalışmadı muhtemelen anakart arızası. Sizin sistem nedir? Güç ile ilgili probleminiz var mıydı ?
    nasıl bir sıkıntı hocam?
    normalde güç alması ile ilgili sorun yok. fanlar dönüyor. ama bios görünmüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O konuda bende de durum aynı. Her şey çalışıyor ama görüntü yok. Bahsettiğim şey bu sorunu yaşamadan önce ekran kartı almıştım sisteme daha sonra reset sorunu yaşamaya başladım. Muhtemelen güç kaynağı besleyemiyordu tam. Acaba sizde böyle bir problem var mıydı ? Belki bu soruna güç kaynağı neden olmuştur diye düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O konuda bende de durum aynı. Her şey çalışıyor ama görüntü yok. Bahsettiğim şey bu sorunu yaşamadan önce ekran kartı almıştım sisteme daha sonra reset sorunu yaşamaya başladım. Muhtemelen güç kaynağı besleyemiyordu tam. Acaba sizde böyle bir problem var mıydı ? Belki bu soruna güç kaynağı neden olmuştur diye düşündüm
    Ben oem rx460 aldım ama öncesinde gtx460 kullanıyordum ki yeni kartın güç tüketimi daha düşük. taktığımdan beri de hiç reset sorunu olmadı. zaten sadece worl of tanks oynuyorum. ama bir gün görüntü gitti, gidiş o gidiş.

anladım hocam. Farklı şeyler sebep olmuş muhtemelen
  • quote:

anladım hocam. Farklı şeyler sebep olmuş muhtemelen
    kısacası artık değiştir dedi galiba. son denemelerimde de olmazsa bırakacağım peşini.

• Eski ekran kartımı takarak yine görüntü alamadım. RAM'leri ve yuvaları tek tek tekrar denedim.

Dolayısıyla tek alternatif anakartın ölmüş olma ihtimali kalıyorki bu da beni artık Kasım indirimlerinde yeni sistem toplamaya itiyor.
    Ekran kartı ve anakart bozulmasına en son isteyeceğim parçalar ve sırayla ikiside gitti. Önce ekran kartı gitti bir şekilde yenisini aldık, şimdide anakart. Diğer parçaları bulmak yenisini almak nispeten daha kolay bence. Bende son denemelerimi yapmayı planlıyordum. Olmazsa artık ya uyguna kart bulunacak ya da çalışan parçalar satılacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.