Şimdi Ara

Pc hic acilmiyor acil yardim arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni ekran karti takmak icin anakarti guzelce soktum kablolari falan rami vs vs sonra ekran kartini taktim kablolari taktim hersey tamam sonra fisi taktim ama pcden tepki yok anakarta elektrik gidiyor ledi yaniyor fakat sifir tepki acil yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• monitör kablosunu ekran kartı çıkışına taktığına emin ol. bu hataya düşen çok var ekran kartı takmasına ragmen dahiliye takıyolar bizzat kendimce bundan dolayı saatlerce uğraştım
  • Pc hic acilmiyor hem anakarttaki girise hemde kendi ekran karti girisine denedim

• Ekran kartı takmak için hepsini sökmen gerekmiyordu gücü kesip ekran kartını değiştirebilirdin.

Sorununa gelicek olursak anakartın ışığı yanıyor demişsin ışığı yanıyorsa fanlar çalışıyordur ekrana görüntü gelmiyor galiba oda ekran kartıyla ilgili olabilir, raminde slotunu değiştirip tak, yeni taktığın ekran kartının güç istediği fazla olabilir belki de güç kaynağın yetmiyordur.

Ayrıyetten sisteminide tam olarak yazarsan daha net cevaplar gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 13 Kasım 2015; 13:07:15 >
  • Eski ekran kartinida taktim yok calismiyor tik yok pc den

• İşlemcinin yanındaki 4 pinli yere pusudan gelen kabloyu taktınmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 13 Kasım 2015; 15:59:35 >
  • Evet arkadaslar hersey eksiksiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.