Şimdi Ara

PC hiçbir oyunu açmamaya başladı siyah ekranda kalıyor eskiden açardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eskiden oynayıp bitirdiğim oyunları artık açamıyorum.Ekran kartı driver'ını güncelleyince oldu bunlar.Bundan önce tüm oyunlar rahatlıkla açılıyordu.Ama ne var ki format bile attım.Son driver'ları güncelledim ama oyunu açtığımda siyah ekranda kalıyor ama oyun arkaplanda çalışıyor bunu anlayabiliyorum çünkü bilgisayarın fan sesi artıyor kasılıyor vs. ama ekrana görüntü gelmiyor işte. Küçük oyunlarda sorun yok onları açıyor ama şöyle oyun diyebileceğimiz yüksek boyutlu şeyleri eskiden açarken şimdi açmıyor

Bu sorunu nasıl çözebilirim arkadaşlar.Eskiden açtığım hiçbir oyunu açamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panpalar ben geldim -- 22 Ağustos 2011; 16:08:36 >

• eskiden dedğiniz ne kadar bir süre zarfından bahsediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: daemon400

eskiden dedğiniz ne kadar bir süre zarfından bahsediyorsunuz

Çok değil.1 aydan az.Yani şöyle ekran kartı driver'ını güncelledim sonra gitti zaten format bile attım ama olmadı.Eski driver'ları kurmak ta bir işe yaramadı neden oluyor bu

Bir şey daha var yeni 3D TV almıştım bilgisayarı TV'ye bağlamıştım acaba ondan mı bilmiyorum ama HDMI kablosunu TV'den çektim hala aynı

Şimdi yanlış anlamayın gerçekten bu konularda bilgiliyimdir ama benden de bilgililerinin olduğunu bildiğimden buraya soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panpalar ben geldim -- 19 Şubat 2011; 11:05:07 >

• up
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panpalar ben geldim

up
  • Arkadaşlar bu sorun bazen bende de oluyor biri cevap verse güzel olacak aslında yeni gördüm konuyu
  • Konu yanlış yerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.