Şimdi Ara

PC HIZINI ARTTIRMAK İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PC MİN HIZINI ARTTIRMAK ÖZELLİKLE İNTERNET HIZI İÇİN İÇİN PC KONFİGRASYONUNDA NASIL BİR DEĞİŞİKLİK YAPMALIYIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

p4 2,4 ht
    intel D865 PERL
    512 RAM
    128 FX 5200
    80GB MAXTOR SATA

• İnternet hızını bağlantın belirler.256 adsl kullanıyorsan bu 25-26-27 kb/s civarıdır.Sistemin geneliyle bir ilgisi yok(Tabi virüs falan girmemişse).

Bilgisayarın hızını arttırmak istiyorsan öncelikle fx 5200'ü değiştir.Para durumuna göre öneride bulunabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Eylül 2005, 21:11:06 >
  • ne güzel olurdu artıran bir şey olsaydı
  • Bence ekran kartını değiştir. Para durumuna göre x800gt veya 9550 ge gibi bişeyler al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 9 Eylül 2005, 22:06:28 >
  • EVET İNTERNETE 256 İLE BAĞLANIYORUM ONU GÖZDEN KAÇIRDIM ACABA 2,4 İŞLEMCİ NİN YÜKSELTİLMESİ HIZI ARTTIRIRMI BİRDE İŞLEMCİ YÜKSELTİRSEM BENİM ANAKARAT DESTEKLERMİ
  • arkadaım yapmadıysan şunu bir dene... Eğer xp işletim sistemi kullanıyorsan
    Başlat\ ayarlar\ denetim masası\ sistemi çift tıkla\ gelişmiş seçeneklerinden performansı seç\ ayarları en iyi performan olarak ayarla biraz hızlanır..........
  • Anakartın en fazla P4 3.2 işlemciyi destekler ama bios güncellemesi ilede 3.4 ü destekleyebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler dostum hiç denememiştim hızda biraz farketti gibi
  • C:\WINDOWS\Prefetch burdaki dosyaları arada bir sil biraz hızlanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC 35 1/2

teşekkürler dostum hiç denememiştim hızda biraz farketti gibi
    2mblik ağ kur bak ozaman hıza
    yada iyi optimize edilmiş firefox gerisi yalan
  • ewt firefox tarayıcıda tek geçerim
  • dostum ben pc yi satın alalı 2 yıl oldu ne anakart ,harddisc nede işlemci için herhangi bir güncelleme yapmadım yapmak gerekiyormu gerekiyorsa nasıl yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC 35 1/2

dostum ben pc yi satın alalı 2 yıl oldu ne anakart ,harddisc nede işlemci için herhangi bir güncelleme yapmadım yapmak gerekiyormu gerekiyorsa nasıl yapıcam

Yukarıda söylenmiş zaten.Ekran kartı al, istersen işlemciyi de yenilersin.Belleği 1gb yapabilirsin.
    Nasıl derken neyi kastettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Eylül 2005, 22:33:21 >
  • internet için ekran kartını yenilesende zerre kadar hız farkı alamazsın. işlemcinin hızı sadece internet içinse yeterde artar bile,yapacağın ilk şey sistem remini yükseltmek ardından internet hızını en az 512 kb olarak seçmek.eğer dosya indirmek gibi bi zorunluğun yoksa 256 kb bile yeter
  • abicim ben p4 2.0 işlemci kullanıorum oyunlar tıkır tıkır işlemcini elleme bile ekran kartım sapphire 9800pro ve hafıza 2x512 mb ama işlemci o kadar. senin işlemcin gayet güsel hiç karıstırma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 9 Eylül 2005, 22:43:21 >
  • yapılacak tek sey islemcini artırmak gibi görünüyor.bide onboar ethernet kullanma.harici kullan
  • cidden o hız artısı saglıormu proton177??
  • quote:

yapılacak tek sey islemcini artırmak gibi görünüyor.bide onboar ethernet kullanma.harici kullan

alaksi yok islemciyle (eger cok düsük bir islemcin yoksatabi celeron 333mhz felan gibi)

internetin yavas olduktan sonra islemci ne yapsin sadece ram in 512 nin altinda olmamasi lazim internet için ......
  • ya abiler onboard ethernet etkiliomu gercekten internetin hızını??
  • quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

ya abiler onboard ethernet etkiliomu gercekten internetin hızını??

mantıklı bi açıklaması warmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanyilmazaga -- 9 Eylül 2005, 23:11:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.