Şimdi Ara

Pc hızlı Açılıyor Biosa giremiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Söktüm 2 ssd bi hardisk vardı hepsini çıkardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Hocam tüm diskleri söktünüz değil mi? Hepsini.

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba Ssdleri hardiski soktum dedim mesaja ulaşamadızımı acaba rahatsız etmiyorum umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: msiGS7020D-060TR

Hocam merhaba Ssdleri hardiski soktum dedim mesaja ulaşamadızımı acaba rahatsız etmiyorum umarım

Alıntıları Göster
    Yok hocam ne rahatsızlığı. Son durum nedir hocam?
  • quote:

Hocam SSD ve HDD'yi söktüğünüz zaman bir hata almanız lazım. BOOT aygıtı bulunamadı BIOS'a girin diye..

Alıntıları Göster
    Hocaö son durum bunu demiştiniz ben iki ssd ve hardiski çıkartmıştım hiç bi deyişiklik olmadı. Bunun ne anlama geldiğini rica etmiştim. Yeni bioslarda farklı olabilirmi msi leptoplarda farklımıdır boot yada f2 seceneğini ekranda hiç yazmaz normalde leptop hızlı olduğu içinmi goremiyorum bilmiyorım. Yani sonuç ssdler hardisk çıktı boot seçeneğini sunmadı

• quote:

Hocaö son durum bunu demiştiniz ben iki ssd ve hardiski çıkartmıştım hiç bi deyişiklik olmadı. Bunun ne anlama geldiğini rica etmiştim. Yeni bioslarda farklı olabilirmi msi leptoplarda farklımıdır boot yada f2 seceneğini ekranda hiç yazmaz normalde leptop hızlı olduğu içinmi goremiyorum bilmiyorım. Yani sonuç ssdler hardisk çıktı boot seçeneğini sunmadı

Alıntıları Göster
    Hocam RAM'i söküp, çalıştırın bilgisayarı. Hata verip açılmayacak. Sonra takıp yeniden açmayı deneyin. Sonucu bekliyorum.

• yeniden başlatırken shift tuşuna basılı tutup yeniden başlatın, orda kurtarma menüsünden biosta başlatabilirsiniz.
  • quote:

Hocam RAM'i söküp, çalıştırın bilgisayarı. Hata verip açılmayacak. Sonra takıp yeniden açmayı deneyin. Sonucu bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Ok deniyorum yazarım teşekür ederim

• quote:

Ok deniyorum yazarım teşekür ederim

Alıntıları Göster
    Ne yaptın hocam?
  • quote:

Ne yaptın hocam?

Alıntıları Göster
    Ramleri çıkardım ssd yok hardik yok çalıştırdım ekran kapkara şimdi hdd ve ssdleri takıp deniyeyim yazarım

• quote:

Ne yaptın hocam?

Alıntıları Göster
    Ssdleri yalnız taktım çalıştıtdım ekranta goruntu yok hardiski yalnız taktım çalıştırdım yine goruntu yok hepsini taktım yine aynı sadece klavye ışıkları ses yok goruntu yok elran kapkara daha once ssd ve hardiski çıkartım ramsiz çalıştırdım yine aynı hiç bi hareket yok ekranda

• quote:

Ne yaptın hocam?

Alıntıları Göster
    Hocam ramleri taktım tekrar çalıltırdım ekranda hiç hareket yok msi logosu da yok fansesi filanvar hiç bi tepki vermedi ssd ve hardiskler takılı

• quote:

Hocam ramleri taktım tekrar çalıltırdım ekranda hiç hareket yok msi logosu da yok fansesi filanvar hiç bi tepki vermedi ssd ve hardiskler takılı

Alıntıları Göster
    Hepsini doğru taktığından emin ol hocam. Ve güç kablosunun takılı olduğundan.
  • quote:

Hepsini doğru taktığından emin ol hocam. Ve güç kablosunun takılı olduğundan.

Alıntıları Göster
    Hocam herşey takılı duzgun şimdi yeniden kontrol ettim tekrar açtım hiç hareket yok ekranda

• quote:

Hocam herşey takılı duzgun şimdi yeniden kontrol ettim tekrar açtım hiç hareket yok ekranda

Alıntıları Göster
    Hocam RAM yerine tam oturmamıştır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam rammler oturdu yerine ikisininde klipsleri tam yerleşti çıt sesi geldi

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam tekrar açtım bilgisayarı ramlerin yerlerini deyiştirdim haklısınız ramler oturmamış. açtım bilgisayarı msi logosu geri geldi fakat başka bir deyişiklik olmadı eskisi gibi yani biosa girmiyor yada başka yazı ekranda yok

• quote:

Hocam tekrar açtım bilgisayarı ramlerin yerlerini deyiştirdim haklısınız ramler oturmamış. açtım bilgisayarı msi logosu geri geldi fakat başka bir deyişiklik olmadı eskisi gibi yani biosa girmiyor yada başka yazı ekranda yok

Alıntıları Göster
    Hocam USB bellek takılı halde deniyorsun değil mi? Yani format belleğin takılı mı sisteme?
  • quote:

Hocam USB bellek takılı halde deniyorsun değil mi? Yani format belleğin takılı mı sisteme?

Alıntıları Göster
    Format dvds flaş hepsini denedim olmuyor msi logo da takılı kalmış durumda bios çökmüş olabilirmi

• quote:

Format dvds flaş hepsini denedim olmuyor msi logo da takılı kalmış durumda bios çökmüş olabilirmi

Alıntıları Göster
    Sanmıyorum hocam.
  • quote:

Sanmıyorum hocam.

Alıntıları Göster
    Ne olabilir sizce

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.