Şimdi Ara

Pc hızlı Açılıyor Biosa giremiyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: msiGS7020D-060TR

Ne olabilir sizce

Alıntıları Göster
    Hocam kalan yükleme bir şekilde kendini devam ettirmeye çalıştı ve hataya düştü. Durum bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Hocam kalan yükleme bir şekilde kendini devam ettirmeye çalıştı ve hataya düştü. Durum bu bence.

Alıntıları Göster
    Hocam aynen oyle yarım kakmıştı zaten nasıl kurtaracaz bu durumdan deniyebileceğimiz varmıdır başka birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam aynen oyle yarım kakmıştı zaten nasıl kurtaracaz bu durumdan deniyebileceğimiz varmıdır başka birşey

Alıntıları Göster
    Aklımıza gelenleri denedik hocam, ben tükendim SHIFT'e basılı tutup açmayı denediniz mi peki?
  • quote:

Aklımıza gelenleri denedik hocam, ben tükendim SHIFT'e basılı tutup açmayı denediniz mi peki?

Alıntıları Göster
    Denedim deyişöedi birşey. O ozelik bilgisayar açıkken shıte basıp restart yapıyosun biosa giriyor. Çok sağol zahmet verdim. Aklına bişey gelirse burdayım ben çok teşekür emeğin için

• quote:

Denedim deyişöedi birşey. O ozelik bilgisayar açıkken shıte basıp restart yapıyosun biosa giriyor. Çok sağol zahmet verdim. Aklına bişey gelirse burdayım ben çok teşekür emeğin için

Alıntıları Göster
    Hocam yükleme yaparken birincil BOOT seçeneğin neydi?
  • quote:

Hocam yükleme yaparken birincil BOOT seçeneğin neydi?

Alıntıları Göster
    Hocam hatırlamıyorum biosta neydi. usbden başlatmıştım windows 10 kurlumunu ayrıca externıl dvdyi de goruyordu şimdi goruyor gibi yapıyor dıruyor devam etmiyor

• quote:

Hocam hatırlamıyorum biosta neydi. usbden başlatmıştım windows 10 kurlumunu ayrıca externıl dvdyi de goruyordu şimdi goruyor gibi yapıyor dıruyor devam etmiyor

Alıntıları Göster
    USB'den başladıysan oradan devam etmelisin hocam. Farklı USB portlarını denemişsindir zaten?
  • quote:

USB'den başladıysan oradan devam etmelisin hocam. Farklı USB portlarını denemişsindir zaten?

Alıntıları Göster
    Hocam farklı usbler farkettiğini bilmiyordum şimdi denedim olmadı

• Dos komut yada cmd komutla bu durumda bişey yapılabilirmi bilgisayarı bunlarla başlatmak mumkunmu

• quote:

Dos komut yada cmd komutla bu durumda bişey yapılabilirmi bilgisayarı bunlarla başlatmak mumkunmu
    Bu konuda bilgim yok hocam. USB 3.0 ve 2.0 arasında fark oluyor, daha önce başıma gelmişti.
  • quote:

Bu konuda bilgim yok hocam. USB 3.0 ve 2.0 arasında fark oluyor, daha önce başıma gelmişti.

Alıntıları Göster
    Bu usb 3 0 daha once usbeyi gotuyordu harici dvdyide goruyordu. bi şekilde bilgisayarı sıfırdan yuklemeye başlatmak lazım herşeyi denedik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.