MERHABA ARKADAŞLAR MASAUSTU PC İÇİN ORTAYOLLU BİR 5+1 SES SİSTEMİ ARIYORUM FİYAT ARALIGI 100-150 YTL CİVARINDA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
çoğunluk logitech x540 diyecektir bir iki kişi creative 5.1 der bu topik de 100- 150 ytl için açılan binlerce topik arasında geçinip gider.
walla şu an elimde kawainin 5+1 i we creative nin 2+1 war modelini tam olarak bilmiyorm ama msnden görüşebiliriz istersen..uygun bi fiyata satabilirim....ihtiyacın warsa
msn:h.ibrahim@w.cn
logitech x530-540 zaten söylenecektir unpop arkadaşın da dediği gibi bunlarla beraber microlab x23 de tarafımdan tavsiye edilir bununla birlikte yine microlab mc serisine bakabilirsin mc1900 bir de 4900 wardı yanlış hatırlamıyorsam senin verdiğin aralıktan çok daha ucuzdur ve gerçekten hoş bir sesi war sinema için ideal
difat83 bende senin gibi acemiyim.daha 1 hafta oldu.Altec Lansing VS3251 5+1 aldım.gerçekten temiz güzel ses ve bas veren bir set.ama x540 falan dinlemedim ben.şunu söyleyebilirim bu aldığım set 50-150 arası uzakdoğu setlerinin hepsini katlar geçer.forumda bakarsan bir kaç arkadaş aldı onlarda güzel diyorlar.bakmanı tavsiye ederim. Tek dezavantajı bütün kontroller kablosuz olan uzaktan kumandasında.subwofer üzerinde sadece ses +/- butonu var.yani kumandayı bozarsın işin zor.kumanda çok işlev.bunu da + olarak belirtiyim.benim bildiklerim bu kadar.ne alırsan hayırlısı olsun. bu seti şu an hepsiburada.com da bulabilirsin. 80-85 ytl arası.görünüşü klasik cafcaflı değil ama ses güzel.
creativeden uzak dur logitech denemedim ama çoğunluk bu markada ısrarlı microlab da tavsiye edilir ama mc 4500 alma baslar kötü ve çıkışlar ses kartına uyumsuz olabilir alırken dikkat et.
logitech x540 forever su anda onu kullanıorm super bişi ya 6. katta oturuorm 2.kattan şikayete geldiler o derece annem kaldiricam onu dio ayrica ses kartinin modelini belirtirsen uyumlulari soleriz mesela benimki on board 7.1 e uyumlu