Şimdi Ara

PC İçin Fiyat Performans Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40-100 lira arasında bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Bu aralıkta alınabilecek ses kalitesi en yüksek hoparlör marka/modelleri hangileridir? Yeniden belirteyim önceliğim kesinlikle ses yüksekliği veya bass falan değil, kısık veya orta sesde müzik film veya oyunlarda rahatsız etmeyecek belli bir kalitede hoparlör arıyorum. Aradığım özelliklere göre ayırdığım bütçenin üzerine çıkmam gerekir mi? Yoksa fazla kaliteli bir ürün aramadığım için yeterli midir?

www.hepsiburada.com
    En Ucuz ve Kaliteli Speaker Modelleri hepsiburada.com’da
    https://www.hepsiburada.com/hiper-ms-50m-dijital-hi-fi-speaker-p-BD305319

Yukarıdaki hoparlörün görünüşünü beğendim, sizce ses kalitesi bahsettiğim gibi yeterli olur mu?

Creative marka ürünleri de çok övüyorlar;
    www.hepsiburada.com
    Creative SBS A35 Speaker Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/creative-sbs-a35-speaker-p-BD84309

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbat88 -- 5 Şubat 2018; 17:56:26 >

• Logitech z120 küçük ama tatminkar. Vatanda 66TL. Kullanmış ve beğenmiştim.
  • eski üretim olmakla birlikte,
    Creative SBS 2.1 370,
    Logitech Z213 bence uygun. logi. z200. veya MIKADO MD-325FM, HADRON HD-6041, AVEC AV2030 JAMESON JS-480 ıvır zıvır modellere bakılır sanırım...
  • 2.1 için masa üzerinde pek yerim yok, yani klasik stereo tarzı bir ürün almayı düşünüyorum. Logitech z120 bana uygun gibi. z200 müthiş bir ürün fakat gereksiz pahalı. Bu durumda Creative SBS A35 ile Logitech z120 arasında kaldım.

Creative'in SBS A50-A60 gibi modelleri de övülüyor. Gönlüm biraz Creative'den yana, ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbat88 -- 6 Şubat 2018; 12:40:37 >
  • berbat88 B kullanıcısına yanıt
    Eline aldığında logitech daha ağır ve kaliteli gözüküyordu. Ben tercihimi logi den yana yapardım. Elektronik mağazasında ikisini de deneme şansı bulursun sanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.