Beraber 10 senedir online oyun oynadığımız 3 kişilik grubumuzla pro club kurmuş bulunuyoruz.
kadromuzda şuan CAM, RAM(RW) ve GK bulunmaktadır.
Şuan 3ümüzde ısınma sürecindeyiz. Diğer mevkiiler için aramıza katılmak isterseniz her zaman kapımız açıktır.
- yaş ortalamamız 25 dolayısıyla 20 yaşın altındaki oyuncular başvurmasa seviniriz. - VP playeriniz için yüksek bir ortalama'ya sahip olmanız gerekmemektedir. Ama en azından oynadığınız mevkii için 80 den yüksek olmasını bekliyoruz.
başarılar maç yapmak isterseniz beni ekleyin
quote:
Orijinalden alıntı: n0remorse
Beraber 10 senedir online oyun oynadığımız 3 kişilik grubumuzla pro club kurmuş bulunuyoruz.
kadromuzda şuan CAM, RAM(RW) ve GK bulunmaktadır.
Şuan 3ümüzde ısınma sürecindeyiz. Diğer mevkiiler için aramıza katılmak isterseniz her zaman kapımız açıktır.
- yaş ortalamamız 25 dolayısıyla 20 yaşın altındaki oyuncular başvurmasa seviniriz. - VP playeriniz için yüksek bir ortalama'ya sahip olmanız gerekmemektedir. Ama en azından oynadığınız mevkii için 80 den yüksek olmasını bekliyoruz.
kaleci çağrı mı ? :) sayın master jedi :)
senin ne işin var burda burçak ya :) çağrı'yı görmeyeli heralde bi 10 sene olmuştur, ben cem, cenk'iz.
Bu arada yabancı bir klüpten teklif aldığımız için klübümüzü kapattık.
Teklifin için teşekkürler lespaldinho.
çavuş takılıyoruz ahah ekle istersen yada ben ekliyim
origin : burcakaksar
kaleciyim bende lolz
selam, bizde 5-6 kişilik bi grubuz.bu şekilde birleşeceğimiz ekip arıyorduk. originden konuşabiliriz.