Şimdi Ara

PC için Pro Club 'Tenchu FC'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beraber 10 senedir online oyun oynadığımız 3 kişilik grubumuzla pro club kurmuş bulunuyoruz.

kadromuzda şuan CAM, RAM(RW) ve GK bulunmaktadır.

Şuan 3ümüzde ısınma sürecindeyiz. Diğer mevkiiler için aramıza katılmak isterseniz her zaman kapımız açıktır.

- yaş ortalamamız 25 dolayısıyla 20 yaşın altındaki oyuncular başvurmasa seviniriz.
    - VP playeriniz için yüksek bir ortalama'ya sahip olmanız gerekmemektedir. Ama en azından oynadığınız mevkii için 80 den yüksek olmasını bekliyoruz.

• başarılar maç yapmak isterseniz beni ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0remorse

Beraber 10 senedir online oyun oynadığımız 3 kişilik grubumuzla pro club kurmuş bulunuyoruz.

kadromuzda şuan CAM, RAM(RW) ve GK bulunmaktadır.

Şuan 3ümüzde ısınma sürecindeyiz. Diğer mevkiiler için aramıza katılmak isterseniz her zaman kapımız açıktır.

- yaş ortalamamız 25 dolayısıyla 20 yaşın altındaki oyuncular başvurmasa seviniriz.
    - VP playeriniz için yüksek bir ortalama'ya sahip olmanız gerekmemektedir. Ama en azından oynadığınız mevkii için 80 den yüksek olmasını bekliyoruz.

kaleci çağrı mı ? :) sayın master jedi :)
  • senin ne işin var burda burçak ya :) çağrı'yı görmeyeli heralde bi 10 sene olmuştur, ben cem, cenk'iz.

Bu arada yabancı bir klüpten teklif aldığımız için klübümüzü kapattık.

Teklifin için teşekkürler lespaldinho.
  • çavuş takılıyoruz ahah ekle istersen yada ben ekliyim

origin : burcakaksar

kaleciyim bende lolz
  • selam, bizde 5-6 kişilik bi grubuz.bu şekilde birleşeceğimiz ekip arıyorduk. originden konuşabiliriz.

id : celik35
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.