Fena değiller gibi, ama ben genelde bass ağırlıklı dinlemeyi sevdiğim için bunlar beni kesmez gibi geliyor, kendi ses sistemimi yapmak istiyorum ev için. Sizce bunlar iyi midir önereceğiniz modeller var mı yoksa kendim mi ses sistemi toplamalıyım?
Bu işlerden anlayan birisini çağıracağınıza, iki dkaika vakit ayırıp daha önce açılan aynı şablondaki yüzlerce konudan birisine yazsanız inanın dah çok cevap alırsınız.
Hem sizin için sorduğunuz soruya cevap almak, hem de bu işi gönüllü olarak yardımcı olan insanlara tüm bu konuları takip etmek çok daha rahat olur. Forumda başlık çöplüğüne dönüşmemiş olur.
Lütfen bu mesajımı kişisel olarak algılamayın, her gün aynı konuyla ilgili bir sürü başlık açılıyor ki, sorunun sorulmasına bile gerek yok diğer konularda bu sorular onlarca defa cevaplanıyor. Sözüm bu şekilde tüm başlık açanlara dediğim gibi sizn özelinizde değil.
Ben de ev sinema sistemi için yeni yeni ufuk açısı araştırmalara girdim :) Yeni evleniyorum Tv tamam sıra ses sisteminde...Araştırcaz sorucaz foruma yazıcaz ya nasip dicez bakalım...