Şimdi Ara

stereo sistem için bu garibana bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar 20mlik bi alanda müzik dinlemek amaçlı bir ses sistemi kurmak istiyorum bütçem 2000 ytl hop'ların bookshelf olması tercihim amfi+tuner+cdply+hop mu yoksa stereo receiver+cdply+hop mu tunerda dab olması gerekli mi hangi marka markanın menşeii önemli mi(malezya japon avrupa çin) istanbulda ikamet ediyorum hangi magazalara yönlendirebillrisiniz şimdiden herkese teşekkürler

• Beşiktaş Can Hi-Fİ.
  • Ben de bir zamanlar stereo receiver düşünmüştüm, ama sağolsun formdaki arkadaşlar yardımcı oldular bu fikrimden vazgeçtim. Stereo amfi+cdp+hop. en iyi seçim olacaktır. Daha sonra paran olunca ayrı bir tuner alabilirsin. Ama illa da tunerlı olsun diyorsan MARANTZ'ın 4320 modeli var. Ankara'da 680 YTL (18 ay vade) den satılıyor. İst. da peşin fiyata daha ucuza alabilirsin sanırım. Hoparlörde ise Wharfedale dinlemeden kesinlikle karar verme. Stereo amfide de NAD 352 f/p olarak gayet güzel.

quote:

Orjinalden alıntı: kum

herkese merhabalar 20mlik bi alanda müzik dinlemek amaçlı bir ses sistemi kurmak istiyorum bütçem 2000 ytl hop'ların bookshelf olması tercihim amfi+tuner+cdply+hop mu yoksa stereo receiver+cdply+hop mu tunerda dab olması gerekli mi hangi marka markanın menşeii önemli mi(malezya japon avrupa çin) istanbulda ikamet ediyorum hangi magazalara yönlendirebillrisiniz şimdiden herkese teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Beşiktaş Can Hi-Fİ.

+1 Can hi-fi'yi gördüm. Hakkaten çok profesyonel bir mağaza. İçindekiler de öyle. Bu işlerden anlamazken oradaki kişinin bana önerdiği ve verdiği kataloglardaki ürünlerin, bu işi anladıkça ne kadar özel ürünler olduğunu gördüm. Yani iyi bir yönlendirme yapıyorlar. Gerçi ben orada bulunmayan bir Hoparlör aldım ama oradakiler de çok iyi. (Örn: Polk Audio, B&W.. gibi)
  • yardımlarınız için sağolun arkadaşlar marantz 4320 ve polk monitör 50 aldım
  • quote:

yardımlarınız için sağolun arkadaşlar marantz 4320 ve polk monitör 50 aldım

yorumlarını bekliyoruz tabiki
  • Polk ile ilgili yorumları bende sabırsızlıkla bekliyorum.Ama daha iyi bir anfi seçebilirdiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hi-fi konularında daha çok acemi olduğumdan herşeyi sordum can hifi'ye gerçekten çok ilgilendiler ben çok samimi buldum her türlü müziği dinlediğimden bana polk'u tavsiye ettiler mutlaka daha iyi sistemler vardır ama bütçeme göre bence iyi bi seçim yaptım
  • Bu saatten sonra "keşkelerin" önemi yok.

Sisteminizin tadını çıkarın. (Yorumları da bekliyoruz bu arada.)
  • keşke ? eyvah bi yerde bi hata yaptım galiba sanırım 4320
  • Artık güle güle kullanın demekten başka yapacak bir şey yok. 4320 yi kaça aldığınızı öğrnebilir miyiz?
    quote:

keşke ? eyvah bi yerde bi hata yaptım galiba sanırım 4320
  • 700ytlye aldım dediğim gibi çok ileri bir müzik dinlyecisi sayılmam belki bu yüzden bilmiyorum ama beni memnun etti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.