Şimdi Ara

PC'im kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben herhangi bir oyuna girince bi 20-30 dakika (bazen daha az) süre sonra pc kapanıyor ve açılması da bir o kadar zor. Kapanınca restart atıyor, "bip" sesi ve ekrana görüntü gelmiyor. 3-4 kez sonra ancak o zaman ekran açılıyor. Bu sorun neden oluyor? Diğer konularda içini temizle falan yazıyor denedim değişen birşey olmadı. Eğer sorun düzelmez ise format atarım diye düşünüyorum. PC çok ısınmış olabilir diyenler için pc'yi açık tarafa da çevirsem bile sorun devam etti.
    Sistemim:  PC'im kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2canavar -- 1 Temmuz 2014; 4:03:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2canavar

Arkadaşlar ben herhangi bir oyuna girince bi 20-30 dakika (bazen daha az) süre sonra pc kapanıyor ve açılması da bir o kadar zor. Kapanınca restart atıyor, "bip" sesi ve ekrana görüntü gelmiyor. 3-4 kez sonra ancak o zaman ekran açılıyor. Bu sorun neden oluyor? Diğer konularda içini temizle falan yazıyor denedim değişen birşey olmadı. Eğer sorun düzelmez ise format atarım diye düşünüyorum. PC çok ısınmış olabilir diyenler için pc'yi açık tarafa da çevirsem bile sorun devam etti.

speedfanı açın boştayken. resmini çekin atın

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Arkadaşlar ben herhangi bir oyuna girince bi 20-30 dakika (bazen daha az) süre sonra pc kapanıyor ve açılması da bir o kadar zor. Kapanınca restart atıyor, "bip" sesi ve ekrana görüntü gelmiyor. 3-4 kez sonra ancak o zaman ekran açılıyor. Bu sorun neden oluyor? Diğer konularda içini temizle falan yazıyor denedim değişen birşey olmadı. Eğer sorun düzelmez ise format atarım diye düşünüyorum. PC çok ısınmış olabilir diyenler için pc'yi açık tarafa da çevirsem bile sorun devam etti.

buyrun;
     PC'im kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2canavar -- 1 Temmuz 2014; 4:11:32 >

• resimler gözükmüyor ısınma problemi gibi duruyor hocam şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci veya ekran kartı iyi soğutulmuyorsa fana bir bakman lazım ve gerekirse değiştirmen lazım :) Sorun bilgisayarın ısınmasında. Bilgisayar aşırı ısındığı için kapanıyor ve soğuyunca tekrar açılabilir hâle geliyor :) Donanımın sağlığı açısından ne kadar erken bir çözüm bulursan o kadar iyi :)

• Sistem boşta ve fan hızı 2000 devire yakınken 48 derece işlemci sıcaklığı normal durmuyor. Yüzde 99 işlemci ısınmasından. Termal macunu yenileyerek, işlemci fanını tekrar monte edin yapabilirseniz.
  • format at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc açılmıyor ( laptop )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

buyrun;
     PC'im kapanıyor

anakartın üzerinde elinizi gezdirin neresi 75 dereceymiş

• 2canavar 2 kullanıcısına yanıt
    Kasada fan yok galiba?

PSU kaç wat yetersizmi geliyor acaba?

Son zamanlarda yeni bir aygıt eklediniz mi? Ram, Ekran kartı, HDD, SSD gibi?

Anakarta yüklenen bir şey var ama ne?

BIOS'u Defualt Load Setup yap!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 1 Temmuz 2014; 15:05:32 >
  • Mesafesiz kullanıcısına yanıt
    PSU 400 watt, pc'ye 2 gb RAM ekleyip format attıktan sonra sanırım bu sorun o zamandan beri oluyor. Sorun işlemci ısınmasında değil mi yani? Kasanın resimi:http://imgur.com/Au4wLYZ

• 2canavar 2 kullanıcısına yanıt
    RAM uyumsuz olmasın sakın; yeni aldığın RAM kaç MHZ?
    Eğer yanlış RAM aldıysan anakartı zorluyor olabilir!
  • Mesafesiz kullanıcısına yanıt
    1600 MHz. uyumsuz olacağını sanmıyorum öyle olsaydı hiç açılmazdı bence, az önce termal macun ısmarladım bakalım ne olucak, teşekkürler herkese. Umarım termal macun ile sorun çözülür :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.