Evet Arkadaşlar Pc im max payne 3 acarmı ? http://www.systemrequirementslab.com Ten Baktıgım oyunlarda Cod 5 te işlemci yetmez cod 8 de işlemci yetmez dedi Valla şakır şakır oynadımm 45 fpslerde 1 kere bile kasma olmadı. Max Payne 3 te de işlemci yetmez diyor ama güvenmiyorum artık bu siteye hep işlemci yetmez dio o oyunlarda acıyor. ylanız busefer 2.6 çif cekirdekli istiyor cod 5 cod 8 2.4 çif cekirdek isitodu. Sizce acarmı bu oyunu ?
İşlemcim overcloksuz zaten olmuomus işlemcime Ama Ekran kartım overclcoklu oldugundan daha iyi performans alıyorum.
ekran kartımın overcloklu ve overclocksuz resmi allta bulunuuor sizce viraz daha overclock yapayımmı ?
açmaz olurmu. açar. ama grafiklerden fedakarlık ediceksin. ben laptopta hd4330 ekran kartı ve c2d 2.5ghz ile oynuyorum.multiplayer. tabi herşey lowda çözünürlük 800x600 35 fps den aççağı düşmüyor. yine pc alana kadar idare ediyorum. bu arada bende codu bu pc de 1366x768 herşey extra gölgeler kapalı 30 fps alıorum.
Ozaman low grafiklerle bullet time bizi bekler :D kendimi eve kapatıp bu oyunu bitireceğim ilgin için saol