Şimdi Ara

Pc'im nasıl? hangı oyunu tavsıye edersınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gigabyte anakart
    266 667mhz ddr2ram
    9600 gt 512 mb ddr3 ekran kartı
    320 gb harddisk Tongue bana oyun tavsiye edebilirmisiniz(dünyanın her oyununu calıstırır.D)
    aldıgım oyunlar:a.creed,crysis,cod4,fifa2008,fifa manager 2008,fm2008,euro 2008,nfs p.street,carbon,race driver grid,doom3,gta sa baska neler alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitozkul -- 4 Temmuz 2008; 23:08:50 >

• Cod 4
    Crysis
    Test Driver Unlimited
    Race Driver Grid
  • Test Driver Unlimited
    painkiller overdose
    colin mcrae dirt

valla bide senin başka ne alıyim dediğin oyunlar piyasada bunlar var zaten grafik ve oynanabilirlik açısından;)
  • arkadaşım sistemin bana göre tüm güncel oyunları kaldırabilir fakat bazı oyunları tam detay oynayamayabilirsin sen hangi oyun tarzını istiyosan git bi piyasaya bak
  • yoo en ii zaten assasin's creed war ve onuda en yüksek oynıorum:S
  • Bioshock'u unutma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiC_CheCK

Bioshock'u unutma...

ow ewet ben onu unutmuşum yaw
    çok doğru valla bul biyerden oyna tırsarsın biraz cık ama gece oynican onu 1.00 1.30 gibi
    odada kimse yokken

• pc iyi her tür oyunu oynarsin rahatlikla tavsiye istemene gerek yoktu acikcasi
  • Bencede o pc ile her oyunu oynarsın piyasadaki. Sadece istediğin tarzı söyle tavsiye edelim bişeyler.
  • yarış için tdu tavsiye ederim.
    rpg seviyorsan the witcher ve mass effect kur.
    fps olarak bioshock'u oyna ve asla korku oyunu gözüyle yaklaşma.çünkü korku oyunu değil.sonra half life2 ve paketlerini oynamadıysan durma..
    aksiyon olarak gears of war.
    strateji olarak star wars empire at war ve paketi,world in conflict..
  • marioyu tavsiye edrim..bu sistem full detail oynatır.şaka bi yane bu sistemle her oyunu oynarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantırcı_1 -- 5 Temmuz 2008; 16:03:23 >
  • Hacım seni baya iyi idare edecek bir oyun istiyorsan Oblivion'u tek geçerim.Orjinal alınacak tek oyun diyebilirim.

FAHRENHEİT'ı kesinlikle almalısın.Bunun yanı sıra Dark Mesiah(yanlış yazmış olabilirim) var.FEAR oynamadıysan oynamanı öneririm.
  • Eski olabilir ama hitman blood money
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

Hacım seni baya iyi idare edecek bir oyun istiyorsan Oblivion'u tek geçerim.Orjinal alınacak tek oyun diyebilirim.

FAHRENHEİT'ı kesinlikle almalısın.Bunun yanı sıra Dark Mesiah(yanlış yazmış olabilirim) var.FEAR oynamadıysan oynamanı öneririm.

Kesinlikle katılıyorum.Orjinal alacaksan Oblivion al çünkü oyun çok büyük ve uzun bitirsen bile oyun bitmiyo.Gez dolaş dağ bayır.Gizli yerler keşfet.Bin atına...
  • lost planetta olabilir...iyi oyundur...hl serisini unutmuşsun ama...
  • Bilgisayarın güzel kafana göre takıl.
  • o kadar oyun varki piyasada artq eskiden 3-4 oyun sayabiliyorduk simdi 25-30 :)

eskilerden mafia ii hatta oynadıgım en ii oyun tr yamasıda var kv yaması istersen atabilirim (Mafia2)cıkınca %100 al
    bioshock
    dogru fahrenheit cok klas bi oyun film gibi bitirirken uzulmustum sanki oyunu ps de oynuyor gibiydim
    cod4 crysis bunlar klasik zaten
    hlife 2 den sonra 2 de dahill oyna episode 1-2
    benim hoslandıgım turler bunlar savas aksiyon
    bide pesi cok sewverim ama sende futbol cok
  • 8 çekriddek 1gb ınvide ekran kartı 7gb ram 556 gb harddisk 22 inç lcd ekran
    benim pc seninkini döver
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilekes_memin

8 çekriddek 1gb ınvide ekran kartı 7gb ram 556 gb harddisk 22 inç lcd ekran
    benim pc seninkini döver

biz ona pc demiyoruz canavar diyoruz

ayrıca 8 çekirdekli de ne demek?
    hangi ülkeden aldın o pc yi
  • ayrıca benim pc im seninki ile kapışır

ama sonunda seninki yener
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.