Arkadaşlar yeni bi laptop aldım özelliklerine göre çok yawaş arada kasıyo anlamadım laptop ilk defa kullanıorum daha önce masaüstü kullanmıştım acaba laptopun performansı mı düşük ?
yapmam performansı yükseltebilceğim bişi warmı lütfen yardım edin :S
Yeni alınan laptoplarla bir yığın gereksiz program kurulu geliyor, üzerine kötü bir antivirus norton gibi, yavaşlatabilir...
Format at, birde sıcaklıkları kontrol et, altına soğutucu alman gerekebilir...
Arada bi kasıyo derken oyunlarda mı kasıyo ? yada herhangi bi dosya açarkendemi kasıyor ? dahabi detay verirsen mesela en basitinden windows deneyim dizini sisteme kaç puan vermiş ?
birde marka model yazarsan belki teknik sorunda olabilir
pencerelerde geçiş aralarında kasıo açılırken mesela ekran gelio ama açıldıktan 30 sn sora ses gelio görüşmeli konuşmalarda takılma yapıo çok garip bunun çeyrek sistemli masaüstünde böle yapmıo :S
casper nirvana nb 15.6 cn. tkı-460 a kardeş..
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
Yeni alınan laptoplarla bir yığın gereksiz program kurulu geliyor, üzerine kötü bir antivirus norton gibi, yavaşlatabilir...
Format at, birde sıcaklıkları kontrol et, altına soğutucu alman gerekebilir...
sıcaklıkta sorun pc açıldıktan 5 dk sora fan çalışmaya başlıo 1 dk sora duruo 2 dk sora yine bşlıo :S
yukarda arkadaşın dediği gibi Norton kuruluysa kaldır birde öyle dene. Bu arada benim asus marka laptopda Asus Webstroga kuruluydu kaldırdıktan sonra sistemimde baya bi rahatlama oldu. Bunun gibi işine yaramayacak laptopda kurulu gelen bir çok proğramlar var bunları kaldırıp denersen belki sorunun kalmaz.
sölediklerini yaptım 2 kere de yeniden başlattım ama performans yine düşük awast anti vir. warmış onu sildim 1-2 de kullanmadığım ıwır zıwırları sildim :S
başlangıçta açılan programlara bak.gereksiz olanları devre dışı bırak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme