Şimdi Ara

Setup Çok Yavaş :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dün cod : ghostun cdsini aldım kurdum sıra setupta ama ben 10-20-30 dk max 1 saatlik setup beklerken şu anda 17 saat yazıyor setupun bitmesine :) ve 29 dakika olmuş şu an % 2.5 kurulmuş bu nedir ya deli olucam cd almayıp netten yüklesem aynı hesaba gelirdi !!

• bu arada cd ile attığım dosyaları iso ile açtığımda direk kurmaya çalıştım yani iso dosyalarını masaüstüne falan çıkarmadım diyemi bekletiyor o kadar ?
  • sistemini yazar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

sistemini yazar mısın ?

tabi

İşlemci : i5 4.nesil (ssd)
    Ram : 8gb
    Ekran : Nvidia gt 740m (2gb)
    Win 8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustayfa24

quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

sistemini yazar mısın ?

tabi

İşlemci : i5 4.nesil (ssd)
    Ram : 8gb
    Ekran : Nvidia gt 740m (2gb)
    Win 8

ben eski bir sisteme ghost yüklediğini düşünmüştüm. bununla alakası yokmuş Bekleyeceksin eğer dvd korsansa yavaş yüklenior bende crysis 3 te aynı vakayı yaşamıştım büyük ihtimalle seninkide korsan. reloaded sürümünü indirseydin internetin hızlı ise çok daha iyi olurdu

• Stadhouder kullanıcısına yanıt
    dvd korsan lanet olsun bidaha korsan almıcam zaten blackbox sürümü yani 1-2 saat falan olsa tamamda 17 saat nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustayfa24 -- 27 Haziran 2014; 12:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustayfa24

dvd korsan lanet olsun bidaha korsan almıcam zaten blackbox sürümü yani 1-2 saat falan olsa tamamda 17 saat nedir

kardeş hiçbir zaman blackbox indirmem tavsiye de etmiyorum hep orası burası eksik çıkar reloaded veya skıdrow varsa indir. ben açıkcası blackboxu tasvip etmiyoırum en fazla 1 saat daha beklersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stadhouder kullanıcısına yanıt
    öyle yapcam artık bu cdyide adama gerimi götürsem al kendin kur kaç saate olcak diye adamdan watch dogsda almıştım onu max 30dkya kurdu neyse reloaded falan arıyıcam artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.