Şimdi Ara

PC'imdeki sorun ne delirmek üzereyim çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önce pc'im açılıyordu başlarda ancak 10 dakika sonra kapanıyordu ya da ekran görüntüsü donuyordu kapatmak zorunda kalıyordum tabii fanlar falan çalışıyordu.

Sonra hiç açılmamaya başladı bip sesi geliyordu bazen ekran donuyordu bazen de bip sessiz fanlar falan çalışıyordu.

Yeni psu aldım sorun güç kaynagından diyip aynı sorun devam ediyor ekran kartı sıcak çalısırken sorun yok, ramlerin yerini değiştim, işlemciyi açıp sildim macun yeniledim, bios pili değiştim bana mısın demedi en fazla windows başlatılıyorda ekran görüntüsü donuyor ya da reset atıyor bazen bip sesli bazen sessiz pc çalışıyor.

Sorun nedir nasıl çözerim lütfen yardımcı olun. Psu bozuk olabilri mi yenisi de?

• RAM'leriniz nedir?
  • Benzer bir sorun benim i5 4. nesil pc'de de var. bir türlü çözemiyorum.
  • ekran kartini sok onboard calistir ekran karti gibi sorun. yoksa ramleri tek tek dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Kasa eski bir kasa ddr2 2 gb ramler var. cpu'nun ayakları kırık tam oturmuyor bu yüzden de olabilir mi?

Ayrıca ilk düzgün açılışta çıkan o bip sesi nerden gelir? Bazen geliyor bazen gelmiyor. Psu iade edeyim mi yeni aldım?
  • K120 K kullanıcısına yanıt
    ekran kartını sökünce onboard da sökülüyor onboard yok sanırım
  • anakartında görüntü çıkışı yok mu ona tak monitörü intel ise işlemcin genelde onboard oluyor. işlemci bacakları kırıksa yapacak bir şey yok, şanslıysan besleme ile ilgili bacaksa çalışabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    vga da dvi de ekran kartında çıkışı onboard yok. Ara sıra açılıyor sonra ekran donuyor ayrıca ekran kartı açılınca sıcak yani çalışıyor. İşlemci ayaklarından ya da psu'dan olabilir mi?
  • güvenli modda açıp ekran kartı driverını silmeye çalış, o zaman açılırsa ekran kartındandır büyük ihtimalle.
    o kısma kadar gelemiyor pc donuyor zaten her seferinde bip sesi gelmiyor açılmıyor sadece fanlar dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vleon -- 25 Ocak 2020; 23:47:22 >
  • vleon kullanıcısına yanıt
    Merhaba bip sesi kısamı uzunmu birde kaç kere geliyor mesela ornek olarak 2 kısa bip gibi

Cpu fanın ayakları kırık demissiniz cpu tam soğutmuyor cpu ısınıyor restart atıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 26 Ocak 2020; 2:21:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bip sesi normalde her açılışta hemen gelirdi tek sefer fanlar falan dönerken. Bu bozuldugundan beri ara ara geliyor bip sesi geldiginde zaten ekrana görüntü geliyor ama daha sonra ekran donuyor ve sonraki açılışlarda şansa geliyor bazen de gelmiyor o ses yani görüntü yok.

Cpu ısısından dolayı restart attıgına emin oldum ancak görüntü gelmemesi ve donması cpu ya da psu'dan yine olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.