Şimdi Ara

pc iyi olmasına rağmen dota 2 kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 gün önce dotayı yükledim.oyuna ilk girdiğimde ayarlar en yüksekteydi,nvidia geforce experience ile optimize ettim yine en yüksek ayarlara aldı ancak oyun içi 20-30 fps görüyodum.ayarları düşürdüm 4 seviyenin 3. seviyesine getirdim.biraz düzelme olur gibi oldu sonra tekrar kasmaya başladı bende 2.seviyeye kadar çektim yine bi süre sonra kasmaya başladı.ısınmaylada alakalı değil çünkü 1 gün oynuyodum ertesi gün bile ilk oyun kasabiliyo.aynı oyunun başında hiçbişey yokken sakin yerlerde bile anlık kasmalar yapabiliyo.ayrıca sestede cızırtı oluyo.genelde düşük fps li durumlarda rahatsız edici bi cızırdama var.normal giriş ekranında beklerken bile cızırtı yapıyo.bu bilgisayar ile cod-ghosts,bf4,watchdogs,crysis3 gibi oyunları sorunsuz oynuyorum ama dotada bi problem var.

http://prntscr.com/8x926v

http://prntscr.com/8x96gh

pc özellikleri bunlar.tüm driverler güncel ve herşey performans vermesi olarak ayarlanmış.virüs yok ve her hafta asc ile bakım yapıyorum.

2 ekran kartı var ve oyunda nvidia ile çalışıyor orda bi problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin4892 -- 31 Ekim 2015; 2:00:47 >

• aynı bilgisayar bende de var, sorunsuz oynuyorum
    masaüstüne sağ tıklayıp nvidia denetim masasını aç, steamapps klasöründen dota2 yi 'yüksek grafik işlemcisiyle' çalıştır de

yine olmuyorsa ekran kartını 'otomatik seç' yerine 'yüksek grafik işlemcisi' ni seç öyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

aynı bilgisayar bende de var, sorunsuz oynuyorum
    masaüstüne sağ tıklayıp nvidia denetim masasını aç, steamapps klasöründen dota2 yi 'yüksek grafik işlemcisiyle' çalıştır de

yine olmuyorsa ekran kartını 'otomatik seç' yerine 'yüksek grafik işlemcisi' ni seç öyle dene

öyle zaten şuanda.oyunu hangi ayarlarda oynuyosun
  • huseyin4892 H kullanıcısına yanıt
    ultra dostum hiç sorunsuz win 8.1 aynı seninle
  • i3 2 gb ram 512 mb ekran kartıyla dota oynuyorum sadece oyunun başında 20-30 fps oluyor üzüntü verici bir durum olmuş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.