Şimdi Ara

Pc Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oyun Oynarken pc kapanıyo ben psu da sorun olduğunu düşünüyorum ya siz cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler

• ısınmadan dolayıda olabilir sıcaklıkları kontrol ettinizmi? sisteminizi ve psu kaç watt yazarsanız daha net cevaplar gelecektir
  • Sorununuzu biraz daha genis detaylar vererek aciklarsaniz daha net cozumler uretebiliriz..
    Bir cok nedeni olabilir..Sadece oyun oynarken kapaniyorsa bilgisayariniz PSU ile alakasi olmadigini anlariz..
    Yok her zaman oluyorsa (oyunda yada internette) ozaman tabikide PSU dan kaynakli olma ihtimali var...
  • everest yükleyip algılayıcıdan sıcaklık değerlerinin resimini çekip atınız.
  • aslında şöle diim benikinin sıcaklıklar 40 derece olur ama bir sorunum daha ekran kartımı tamirciye değiştirtim ve bunun sonucu psu mu değiştirmişler ve watt kaç bilmiyorum ve yani kazığı yedim yuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirpence

Sorununuzu biraz daha genis detaylar vererek aciklarsaniz daha net cozumler uretebiliriz..
    Bir cok nedeni olabilir..Sadece oyun oynarken kapaniyorsa bilgisayariniz PSU ile alakasi olmadigini anlariz..
    Yok her zaman oluyorsa (oyunda yada internette) ozaman tabikide PSU dan kaynakli olma ihtimali var...

benimki oyun oynarken kapanıyor beyler
  • http://www.hizliupload.com/dm-HIG7.jpg
    yardım edin bresaimde verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resimden birşey okunmuyor.
    ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor/hwmonitor_1.18-32bit.zip
    ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor/hwmonitor_1.18-64bit.zip

sistem 32 yada 64 bit hangisi ise bu programı indirin. ama ölçümü 2-3 dk oyunda kaldıktan sonra yapın bir zahmet. sistem oyunda biraz kaldıkdan sonra hemen ölçüm yaparsanız sağlıklı yorumlar yapılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanndurmaz

resimden birşey okunmuyor.
    ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor/hwmonitor_1.18-32bit.zip
    ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor/hwmonitor_1.18-64bit.zip

sistem 32 yada 64 bit hangisi ise bu programı indirin. ama ölçümü 2-3 dk oyunda kaldıktan sonra yapın bir zahmet. sistem oyunda biraz kaldıkdan sonra hemen ölçüm yaparsanız sağlıklı yorumlar yapılabilir

tamam çok teşekür ederim

•  Pc Kapanıyor

işte oyundan 3 dk sonra böle oldu bu durumu ben anlayamadım ama siz anlarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.