PC'ye yeni işlemci taktıktan sonra format attım. İşletim sistemi önceden de Win7 64 bit'di şimdi kurduğum da aynısı hatta aynı iso. Kurdum windowsu ses driverını ekran kartı driverını falan yükledim directx yükledim google chrome yükledim başka da bi program yüklemedim. steamlibrary klasörü yani steam oyunlarım zaten harddiskimde vardı. Tek yapmam gereken Steam'ı kurmak, indirme yerini D:\SteamLibrary olarak göstermek ve oyun güncellemelerini yapıp girmekti. Steam'ı indirdim kurdum giriş yaptım. Ayarlardan hızlıcana indirme yerini ayarladım. Oyunları algılayıp kütüphaneme ekledi. Bazı güncellemeler başladı CSGO Rust falan filan. İndirmeleri çarpı işaretine basarak iptal ettim bi tek CSGO güncellemesi kaldı o iniyor. Daha sonra o sırada Town Of Salem'e gireyim dedim açtım Chrome'u ve birden bilgisayar dondu. Dondu derken sadece fare hareket ediyor onun dışında hiçbir şey işlemiyor. Bekledim bekledim gelmedi. Bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kaldım. Açınca Steam doğal olarak açılışta başladı. Sağ altta arkadaşlarımın hangi oyunda olduğu falan gözükürken dondu yine aynı şekilde. Birkaç kez daha denedim yine aynı esnada sağ altta bildirimler çıkarken donuyor. Ama onun dışında bilgisayarda bir sorun yok. Steam'ı açmadan oynayabildiğim oyunları (hotline miami ve payday heist gibi) rahatça oynuyorum. Fakat Steam'ı açmaması benim için oldukça büyük bir sorun. Bunu nasıl hallederiz? Şimdiden teşekkürler.