Şimdi Ara

pc kapanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar uzun zamandır makinada oyun oynamıyorum geçen gün metro2033 yükledim falan neyse oyunu yarım saat oynuyorum zart diye kapanıveriyo pc diğer oyunlarda bi sıkıntı yok ama metro giriyorum bazen 10 dk bazen 30 dk sonra kapanıyor gpu sıcaklığı 70i geçmiyor cpu desen 50-55 arası seyrediyor oyundayken.. sistemde oc de yok.. problem oyunda mı acaba?

• Ya ısınmadan yada güç kaynağı sorunlu macunuda kontrol et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

Ya ısınmadan yada güç kaynağı sorunlu macunuda kontrol et

hocam sıcaklıklar normal , macunu da yeni değiştirdim.. bakalım oyunun redux versiyonunu yüklüyorum belki problem oyundandır

edit : ben anlamıyorum bu pcyi zaten.. durduk yere psu sorun çıkarsa da şaşırmam yani. pcyi temizlemek için açıyorum temizliyoruum falan geri takıyorum açılmıyo ertesi gün açılıyo ya da ne bileyim ram slotlarını değiştriince açılıyo gibi.. lanet ettim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip3r -- 25 Haziran 2015; 17:13:33 >
  • Başka psu denedinmi

• quote:

Başka psu denedinmi

hayır öyle bi imkanım yok malesef.. başka bi versiyonunu yükledim üstüne watch dogs girdim 2 saat oynadım tık yok oyunda problem vardı muhtemelen.. teşekürler değerli cevabınız için şu an bi sorun yok gibi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vip3r

quote:

Başka psu denedinmi

hayır öyle bi imkanım yok malesef.. başka bi versiyonunu yükledim üstüne watch dogs girdim 2 saat oynadım tık yok oyunda problem vardı muhtemelen.. teşekürler değerli cevabınız için şu an bi sorun yok gibi bakalım

O zaman oyun kaynaklı olabilir

• quote:

quote:

quote:

Başka psu denedinmi

gene kapandı lanet olasıca yaklaşık 1.5 saat oynadıktan sonra.. saçmalık cidden kafayı yiyeceğim sorunu nasıl tespit edebileceğim hakkında da bi fikrim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Başka psu denedinmi

gene kapandı lanet olasıca yaklaşık 1.5 saat oynadıktan sonra.. saçmalık cidden kafayı yiyeceğim sorunu nasıl tespit edebileceğim hakkında da bi fikrim yok

Hocam ayni sorunu ben macun değişerek cozmustum sizde macun yeni tek yol güç kaynağı
    Güç kaynağının garantisi devam ediyormu
    Birşey daha aklima geliyor yavaş yavaş anakart bozuluyor olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başka psu denedinmi

Hocam ayni sorunu ben macun değişerek cozmustum sizde macun yeni tek yol güç kaynağı
    Güç kaynağının garantisi devam ediyormu
    Birşey daha aklima geliyor yavaş yavaş anakart bozuluyor olabilir

anakartı yeni aldım 4-5 ay oluyor.. güç kaynağı ve kasa eski 3 yıllık.. nefret ediyorum cidden pc sorunu tespit etmekten.. edememekten

• oyun oynamak bize haram gene kapandı çıldırmak üzereyim.. bi tek metro oynarken böyle yapıyo başka oyunlarla test etme imkanım olmadı gerçi şu son zamanlarda.. psu mu gümledi acaba ne oldu anasını satayım ya
  • Merhaba Sorun psu

Aynı sorun bende de oldu 1- 5 saat sonra gta 5 the witcher 3 de kapanmalar vs.

Nedeni ise psu en yuksek seviyesinde çalışıyor ve ısınma yapıyor belli ısınmadan sonra psu kendını korumaya alıyor sanki elektirikler kesilmiş gibi pc birden kendini kapatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearDive

Merhaba Sorun psu

Aynı sorun bende de oldu 1- 5 saat sonra gta 5 the witcher 3 de kapanmalar vs.

Nedeni ise psu en yuksek seviyesinde çalışıyor ve ısınma yapıyor belli ısınmadan sonra psu kendını korumaya alıyor sanki elektirikler kesilmiş gibi pc birden kendini kapatıyor.

siz sorunu yeni psu ilemi hallettinz hocam?
  • kafayı yiycem.. arkadaşlar bu sorunu nasıl tespit edebilirim nolur bilen biri yardımcı olsun abuk subuk bilgisayarcılara götürmek istemiyorum
  • quote:

kafayı yiycem.. arkadaşlar bu sorunu nasıl tespit edebilirim nolur bilen biri yardımcı olsun abuk subuk bilgisayarcılara götürmek istemiyorum

Tekrardan diyorum başka PSU ile test et

• Vip3r kullanıcısına yanıt
    Hayır,

Psu fan tarafı kasa içine bakıyordu. Ekran kartı ve işlemci fanı sıcaklıgı dogrudan guc kaynagına vuruyordu kasa ile biraz oynayıp guc kaynagı fanını dışarı tarafa bakacak şekilde düzelttim. Birdaha kapanma yaşamadım ama eğer kapanma yaşarsam mecburi güç kaynagını değiştirmek zorundayım
  • Kafayı yiyecem.. 2-3 gündür kapanmıyodu bugün oynarken yine tak dedi ve kapandı sıcaklıklar normal sistemde herhangi bi şekilde oc falan da yok yaptığım ocyi geri almıştım geçenlerde. sorun psu da mı hddde mi nerde anlayamıyorum cidden bu anasını sattımın işini kafayı yiycem arkadaşlar bi yardım sorun psuysa alayım bi psu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.