Şimdi Ara

PC KENDI KENDINE KAPANIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc yi açtığımda parolamı istediği yere geliyor.parolamı yazıyorum. tam açılacakken kapanıyor.
    sonra bir daha açıyorum.aynı şey oluyor.ne yapmalıyım?neden olmuş olabilir?

yardımlarınızı bekliyorum.

• yardım edecek yok mu?
  • format atmayı dene windows sisteminde arıza olmuş olabilir
  • formattan başka çaresi yok mu bunun. içindeki verilerimi de alamayacağım o zaman?
  • Guvenlı modda açıp sistem geri yukleme noktasından geri yukleyip çalışmayı deneyebilirsin??
  • güvenli modda nasıl açabilirim? bilgisayar konusunda çok az bilgiliyim.
    ayrıca ilgin için teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: RCT

güvenli modda nasıl açabilirim? bilgisayar konusunda çok az bilgiliyim.
    ayrıca ilgin için teşekkür ederim

Pc ilk olarak açılırken F8 tusuna veya F5 tusuna bas karşına çıkan menuden guvenli modu seç.Pc açıldıgında sana sıstem gerı yukleme ıle ılgılı bı safya cıkacak hayır dıyerek gectıgınde ve pc acıldıgında gerı yukleme noktalarına bakarsın ordan herhangı bı tarıh secersın 1 ay oncesı veya sonrası?? bu işlemlerle ilgili herhangı bı sorunla karsılasırsan bız burda olacagız!!!İyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    geçen ay açıldı
    Bilgisayar cok agır calısıyor.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler.
    dediklerinizi yapacağım.
    iyi günler
  • herhangi bir şekilde o/c falan yaptın mı ya da

sisteminde ısınma problemi var mı bir kontrol et,

fan tozlanmış olabilir, kasa havalandırman kötüleşmiş olabilir vs.

bu sebeplerle de sistem kendini otomatik korumaya almak için

kapatıyor olabilir.
  • Windows CD si varsa bilgisayar başlarken format atma ekranına geldiğinde windowsu tamir et seçenekleri var bu seçeneği seçip karşına DOS modu gelecek ordan komutlardan CHDSK ( yanlış yazmamışımdır inşallah : D ) i bul uygula büyük bir ihtimal düzelir.

Şimdiden kolay gelsin

imla : (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-DGİ -- 9 Mart 2007; 13:31:00 >
  • http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=12156765&mem=209063&cat=183
    Burada arkadaslar sagolsun windows kurtarma ıle ılgılı yeterlı acıklama yapmıslar.buradanda yararlanabılırsın ;)
  • arkadaşım kilitlenme layı genelde windows dosyaları bozulunca olur ama şunada dikkat et
    işlemcin çok ısınıyor yad kendini soğutamıyor olabilir buna dikkat et.. senin surumunda şifreni girme yerine kadar girip klitleniyorsa işlemcinin fanı tozlanmış olabilir çünkü aniden ınıor sanırım buda işlemcinin üstünde fa ın altındaki termal kreni kurumasından kaynaklanır yada işşlemcinin fanını tam olarak takamamış olabilirsin sarsıntıdan çıkmış olabilir bunları kontrol et. birde bilgisyarı çalıştırdığın ortam sobalı ev gibi bi yer ise işlemci kendini soğutamadığı için çok kısa sürede ısınır soğutma problemin varsa bilgisayrı formatlama istediğinde belli bir süre sonra klitlenirse %95 soğutma probleminden dir bunları kendin değerlendir .. inşallah yardımc olmuşuımdur
  • arkadaşlar ,daha bilgisayara bakamadım.ama akşam 8 gibi bakabileceğim. bilgilerinizden oldukça yararlandım. sonucu ve çözersem nasıl çözdüğümü bildireceğim.
    sağolun...
  • format vs gibi durumları en son düşünmelisin bence, sonuçta kilitlenip kalmıyor, kapanıyorsa
    donanımsal olma ihtimali yüksek, biosa girip sıcaklık değerlerini bir kontrol et ayrıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.