Şimdi Ara

Pc kendini yeniden başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 1 ay önce Battlefield Bad Company 2 aldım ve kurdum ertesi gün pc yi açtığım zaman kendini yeniden başlatıp voooooon diye bir ses çıkardı sonra tekrar açtım yine aynısını yaptı 1 gün boyunca pc ile uğraştım olmadı sonunda tamirciye verdim anakartı değiştirdi format attı sonra çalıştırdım yine yeniden başlatıp voooon sesi çıkardı.Adama gittim düzelmemiş diye dedi bu düzelmez sana yeni verelim dedi.Bende inanmadım buraya geldim acaba sorunu bulabilirmisiniz

Bazıları ısınmadan diyor ama Speed Fan ile baktım

Pc kendini yeniden başlatıyor

gözüküyor yani ısınmadan olamaz yardım edebilirmisiniz kafayı yicem yoksa

• kimse ilgilenmiyor vay be
  • Masaüstü pc ise güç kaynağında sorun olabilir güç kaynağını başka pc'de denemeni tavsiye ederim.
  • Güç kaynağında büyük ihtimal bir problem var. Bu arada o nası bilgisayarcıymış öle anakartı değiştirmiş format atmış sorunun devam ettiğini sen geri getirince mi anlamış.
  • Güç kaynağına bi bakayım ben
  • degistirgim halde düzelmedi bu pc gitmis galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güç kaynağı geliyor aklıma, başka birşey düşünemedim. bi bak istersen.
  • senin ilk yapman gereken o bilgisayarcıya gidip sana sattığı (eğer sattıysa) anakartı iade edip paranı geri almak. Eğer sorunun parçalarla alakalıysa bozuk olmadığından emin olunan parçalarla senin parçaların sağlamasını yapmak ve sorunu bulma yoluna gitmektir. Format attı diyorsun sistemde yenilenmiş. Eğer tekrar format atacaksan sistem geri yüklemeyi kapatıp (bütün hard dişlerde) hardiski güvenli kipte tarama yapıp formatlamak veya hiren2s boot cd gibi araçlarla test edip temizlik yapmak. Ayrıca bağlantı kablolarını tekrar kontrol edin çıkarıp sağlam bir şekilde tekrardan takın. Öncelikle yeni veya sağlam bir powerla test edin.

Bilgisayarcının ne yaptığınıda bilmiyoruz,, powerı test etti yada yeni bir powerla sistemi çalıştırdımı, diğer parçaları test ettimi? Yapamıyorsan iyibir yere götürüp derdini anlat yada tanıdığın birine test ettir.

Ve en önemlisi bu işlerden anlamayıp merdiven altı işyeri yada yanına işten anlamayan sadece format atmayı bilenlere paranızı vermemek. Bunların yüzünden gerçekten hak edenler para kazanamıyor. Gerçekten bilgili insanlar eninde sonunda hakkını alır ama gerçekte en çok zararı son kullanıcı çeker. Saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.