Şimdi Ara

Pc kilitlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

son günlerde cidden başımı ağrıtan bir sorunum var bana ram gibi geliyor ama yine bin bilsen de bir bilene danış mantığıyla sorunumu paylaşmak istedim...

bilgisayarda baya bi msn oturumu ve karışık şekilde exp ve firefox sayfaları açıkken pc yi bırakıyorum, garip bi şekilde başındayken herşey normal çalışıyor bi 10 dakika sonra pc başına geri geldiğimde herşey kilitlenmiş oluyor. sonrasında sadece mouse oynuyor ve herhangi bi işlem için sağ ve ya sol tıkladığım anda kasadan kısa dıt sesi geliyor ve 10-15 saniye kadar yeniden donuyor. bu periyotlarda sadece mouse imlecini oynatabiliyorum başka hiç birşeyim çalışmıyor mecburen restart atmak zorunda kalıyorum kayıt etmediğim herhangi bişi varsa direk uçup gidiyor haliyle...

fikir ve düşüncelerinizi esirgemezseniz sewinirim...

• Yazılımsal bir problem olup olmadığına emin olmamız gerekir,öncelikle Combofix ve Spyware Doctor adlı yazılımlarla bir güzel taratın sistemi eğer ki çözüm olmazsa format atın ve sıcaklıkları Everest adlı yazılımla kontrol edip buraya ekleyin, düzelmediği takdirde donanımsal olarak test etmeye başlarız parçaları.
  • deneyip yeniden dönücem buraya...

10 yıldır ilk defa başıma böyle bişi geliyo emin olmak istedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açılmayan PC Sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.