Şimdi Ara

pc kitleniyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedenini anlayamdığım bir sorun Pc kitleniyor kalıyor.
    Kesinlikle hiç bir hata falan vermiyor.

Ram yetersiz dedim ram aldım
    hardisk dedim hardisk değiştirdim
    tv kartı dedim kullanmadım

ama nedeni halla beli değil

Genelde interntte bazı sitelere girince kitleniyor mesala yahoo da mail okurken korkuyom çünkü okutmuyo kitleniyor.
    Formattan sonra hiç bir program yüklemyip intrenete girmesemde donuyo.
    Sistem: asus P4B533 mainboard
    intel 2.4GHz işlemci
    Fly gforce mx400 ekran kartı
    samsung 250gb hardisk
    512 kingston +256 twinmos ram
    liteon cd writer
    sourcecom ethernet kartı

sorunu bilen varsa lütfen yardım etsin
    rahat rahat çalışamıyorum pc de

şimdiden teşşekürler

• dostum böyle bi sorun benim basımdada var sen driverleri yüklemede bi sorun olabilir ethernet kartında fln driverleri yeniden yükle olmasa bi format çek sistemi yeniden kur
  • Format atmana rağmen hala kilitlenme olduguna göre muhtemelen donanımsal sorunlar var.Fanlarında sorun varsa işlemciye yeterli soğutma yapılamayabilir bu durumda da işlemci doğru düzgün çalışamayacagından pc reset atabilir ya da kilitlenebilir.Everest programını pcne kurarak işlemcinin falan ısısına bak , fanlarının düzgün çalışıp çalışmadıgını kontrol et.Çünkü fanlar zamanla tozlanır ve verimini düşürür.Böyle bir durum söz konusu ise fanlarını temizlemen gerekir.Sen önce fanı kontrol et fanda sorun yoksa ramlerini takıp çıkar , 2 ram varsa birini çıkar diğeri takılı kalsın öyle dene , bir de tam tersini yap diğerini çıkarıp öbürünü tak dene.Sorunu ancak bu şekilde deneye deneye öğrenebilir ve çözebilirsin.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermess -- 29 Aralık 2007; 14:36:02 >
  • zort diye kilitlendiği anda hemen elinle ekran kartının ve işlemcinin soğutucusuna bi el at.
    çok sıcaksa muhtemelen kilitlenmenin sebebi bunlar.
    benim başıma ekran kartından gelmişti.
    fanı bozulmuştu. donup kalıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.