Şimdi Ara

Pc'm Çalıştırırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,GTa 4 almayı planlıyorum.sistemimin çalıştırıp çalıştırmayacağını bilmek için sizlere sorucağım.
    Sistemim

İşlemci:İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E220 | 2.20 GHz

Ekran Kartım: nVidia GeForce 8500 GT ( 1028 Mb )

Bellek : 2 GB

Birde arkadaşlar oyunu minimum yani low ayarlarına nasıl ayarlayabilirim.Eğer Low ayarlarına ayarlayabilirsem Kasmadan oynayabilirmiyim?.Ayrıca Minimum sistem gereksinimlerini bnm pcm karşılarmı?

~Sevgiler Saygılar.

• Arkadaşlar ne olursun! Bana yardım edin Yalvarıyorum
  • Sisteminizi yazın , yorum yapalım , değerlendirelim diye üst konu mevcut bunu belirteyim öncelikle.

Sisteminiz normal diyebilirim fakat ekran kartınız ve işlemciniz yüzünden sıkıntı yaşamanız normal olacaktır.Low'da kasmadan oynayabilirsiniz diye düşünüyorum , kasma yapsa da az olacaktır fazla sıkıntı yaratmaz , mesela yağmur yağdığında yavaşlayacaktır haliyle.

Bu arada nerede oturuyorsun Batuhan ? Seni tanıyor olabilme ihtimalim %80 diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 19 Ağustos 2009; 20:08:11 >
  • Low ayarlarını nasıl yapabilirim?. oyun yüklenince direkt ayarlar low mu oluo?
  • Adanada Yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeduaN -- 19 Ağustos 2009; 20:51:53 >
  • Kasacağını sanmıyorum ama Mertcan. arkadaşımızın dediği gibi belirli yerlerde kasar o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.