Şimdi Ara

Pc'm DVD'yi okumuyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben geçen sene bir DVD çekmiştim bütün resimlerim şarkılar falan .. Onu hep kullanıp durdum hala da kullanıyorum .. Daha doğrusu kullanıyor-dum!

Nedense bugünlerde CD'yi okumuyor pc :S açamıyorum da.. ne yapıcam bilmiyorum :Siçinde çok özel ve önemli resimlerim vardı... :S onları nasıl alabilirim?

NOT : pc'mde her türlü DVD çalıştırabiliyorum ama bunu okumuyor :S yani CD de sorun var muhtemelen .. çizik çok aZ .. görünmeyecek şekilde.. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intoxicbabe -- 26 Haziran 2008; 0:27:56 >

• ŞahsEn cevap bekliyorum
  • Arkadaşlar resimler benim için önemli! Yardımm lütfen
  • :S :S Yardım
  • :S yardım
  • cd dvd lerden dosya kopyalamak, kurtarmak için yazılımlar var. Onlardan birini dene.

Örneğin CD roller.
  • teeşkkür ederim denicemm hemenn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki başka pc de denesen açabilir diye düşşünüorum
  • tşk
  • başka dvd rom deneyebilirsin bende 20 gblik dosyaları dvd ye atmıştım sonra dvd-rw power supply ile kardeş kardeş yandılar.bende başka dvdrw ile sosyaları pc ce attım.
  • daha kaliteli bir dvd-wr varsa onu dene
  • tşk. gliba dvd-rom bozuk :S dierlerinni okuo ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intoxicbabe -- 1 Temmuz 2008; 18:24:59 >
  • diğerlerini okuyorsa onda sorun yoktur muhtemelen.
  • :S bazı resimlerimi photoshop programında kurtardım .. normalde klasörü açınca okumuyor donup kalıyor ama photoshoptan açtım resimleri zorlada olsa kopyaladım.. :S
  • arkadaşlar doğru yeremi yazdım bilmiyorum ama lütfen yardımcı olun,PC ye format attıktan sonra dvd rw kendi yazdırdığım dvd leri okumaz oldu okur gibi yapıp takılıyor.fakat orjinal dvd taktığımda yada kendi yazdırdığım cd taktığımda hiç problem yok.yazdırdığım dvd ler bozuldu desem laptopta açılıyor sırf bu yüzden üç kere format attım, inanın işin maddi boyutunda değilim sadece problem ne ola bilir onu merak ediyorum.
  • hocam şu an dvd yi okumaya çalıştığın cihaz zamanında bu dvd yi yazdığın cihaz mı farklı bir cihaz mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.