Şimdi Ara

pc mi alayım konsol mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eski bilgisayarımı oyun için upgrade etmekten vazgeçip yeni bir pc alayım derken bir arkadaşım kanıma girip 'eski pc yi atma internet için kullan,yurt dışında tanıdığın da var, yanına bir xbox360 getirt hem kazançlı çıkarsın hem de konsoldaki grafikler ve bazı baba oyunlar(gta 4 gibi) pcde yok' dedi.
    İyi de ben Strateji,Fps ve spor oyunlarından başka bişiy oynamam.ilk ikisi konsolda yok.(tamam var da örneğin bir fps pcdeki rahatlığa sahip değil)
    Görüşünüz nedir?
    Sizce de yakın gelecekte oyunlar için 'baba' platform yeni nesil konsollar mı olacak,yani pcler üvey evlat durumuna mı düşecek?
    N'apsam n'etsem?

• sen karar vermelisin...
    spor mu?fps mi?
    spor diyorsan bariz sekilde bir pes, nba2k serilerinin fifa ve nba serilerine olan üstünlüğü örnektir.pc harici platformlar her yönden 10 basar...
    yok fps diyorsan, bir call of duty, medal of honor,vs. olsun acıkca pcde oynanabilen oyunlardır..

ben kendi fikrimi soyle soyliyeyim senin yerinde olsam pc seçmem.neden mi?
    fpsler malum ortada, daha ne kadar fps gelecek.artık birbirlerini tekrarlamaya başladılar.konu kalmadı.geldiği yer belli.ama bir spor oyunu hep günceldir, devamli değişikliğe acıktır, yenisi gelir, gelişir...uzun vadede bir xbox360 yada ps3 iyidir
  • Bu konuyu konsol bölümüne açsaydın şimdiye birçok laf etmişlerdi pc ye neyse elbetteki konsollar gündem de olduğu için şirketlerle anlaşıp konsolara çıkan güzel oyunlar mevcut elbette ama iyi bir bilgisiyarcıysa pc al derim sonuçta xbox da yapacağın şeyler pc ye göre kısıtlı daha fazla şey yazardım ama şuanda zamanım pek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Bu konuyu konsol bölümüne açsaydın şimdiye birçok laf etmişlerdi pc ye neyse elbetteki konsollar gündem de olduğu için şirketlerle anlaşıp konsolara çıkan güzel oyunlar mevcut elbette ama iyi bir bilgisiyarcıysa pc al derim sonuçta xbox da yapacağın şeyler pc ye göre kısıtlı daha fazla şey yazardım ama şuanda zamanım pek yok.

ama bilgisayarı kalacakmıs.internet, muzik, film, vs icin kullanması daha iyi upgrade etmektense.sadece birkaç yeni oyun için masraf yapacagına madem secim sansı var konsol edinmesi daha mantıklı gibi duruyor
  • Arkadaşım bence konsol almalısın. Çünkü oyun firmaları işin *okunu çıkarttı. Her 2-3 ayda bi sistem yenilemekten bıktım. Eğer sorunsuz oyun oynamak istiyosan konsol al. Ben artık sistem yenilemiyecem. Bende konsol alcam yeter artık paraa basmıyoruz biz ....
  • bence de ne tür oyun seviyorsan ona göre davranmalısın. Eğer FPS veya Strateji diyorsan konsol işine yaramaz. Ancak futbol veya yarış oyunu seviyorsan o zaman kesinlikle konsol almalısın.
  • aynen bence konsol al.. pc ne de az mitarda gelistir int. video film mp3 gibi işlerde kullanirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İş sadece konsol almakla bitmiyor farkındaysanız birde ona göre bir lcd filan alman lazım
  • bence konsol al işte eski bilgisayarında internet vb şeyler için kullanırsın.konsolun için oyun indirirsin.
  • quote:

İş sadece konsol almakla bitmiyor farkındaysanız birde ona göre bir lcd filan alman lazım

Ne alakası var yaw,pc monitörüne bağla oynarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLATAGA

quote:

İş sadece konsol almakla bitmiyor farkındaysanız birde ona göre bir lcd filan alman lazım

Ne alakası var yaw,pc monitörüne bağla oynarsın

pc si eski olduğuna göre monitörüde öyle olmalı

• ben konsola birtürlü ısınamadım pc nin heyecanı bir başka benim için

bende bir dönem kararsız kalmıştım ama donanımı seviyorum oyun crakclemek fps ölçmek ayrı bir zevk benim için

ama performans açısından konsol daha iyi tabiki
  • Pc kalsın elinde konsola vercegin parayla gusel bir upgrade yap olsun bitsin
  • ben pc al derim.konsol oyunları çok pahalı 6 tane ps3 oyunu bir pc eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

ben pc al derim.konsol oyunları çok pahalı 6 tane ps3 oyunu bir pc eder.

bu arkadaş lafı agzımdan aldı tam 2 ay düşünme sürem oldu pc mi konsolmu diye ama en sonunda pc dedim ve hiç piişman degilim hemde 200 ytl harcayıp sadece 200ytl verip ekran kartını degişerek ve pc konsolun beynını ezer gecer kafasını patlatır suya götürü susuz getirir. ve ps3 alceksense bide lcd alcen bee orj gecelim lütfen bunları
  • konsol dahası xbox 360 çok mantıklı hem kopya oyun da oynarsın. Bilgisayar cidden üvey evlat konumuna düşüyor. Ötesinde klavye mouse bağlarsın fps için Bilg. e yapılan oyunların üstüne düşmüyorlar. Aynı oyunlar çok daha iyi grafikle çıkıyor konsollara. Ötesinde konsolda upgrade derdi yok. Yok şu çözünürlükte kasıyo hdr kapatayım falan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

ben pc al derim.konsol oyunları çok pahalı 6 tane ps3 oyunu bir pc eder.

bu arkadaş lafı agzımdan aldı tam 2 ay düşünme sürem oldu pc mi konsolmu diye ama en sonunda pc dedim ve hiç piişman degilim hemde 200 ytl harcayıp sadece 200ytl verip ekran kartını degişerek ve pc konsolun beynını ezer gecer kafasını patlatır suya götürü susuz getirir. ve ps3 alceksense bide lcd alcen bee orj gecelim lütfen bunları

koptum yoruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penkala -- 1 Kasım 2007; 23:12:46 >

• benim kuzenin yaptiği gibi yap. pc .xbox.xbox360 bu üçünüde al
  • pc nin yerini hiç bişey tutmaz ama sadece Gran Turismo 5 Prologue için ps3 alırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.