Şimdi Ara

Pc mi Hacklediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce Bilgisayarıma girildi.Mouse la fln simgeleri düzenledi kısacası herşeyi yapabildi.Bu arada Müthiş Bir Kota Patlaması Meydana Geldi.

Bende Format Attım. ve Norton Internet Secruty 2007 yi yükledim.Tarama Yaptım(Formattan Sonra) Ve 2 tane Spyware buldu ve temizledi. Aradan 3 gun geçti hiç bi sorunum yok gibi gözüküyodu .Fakat Dün ve Bugun hiç bişey yapmadığım halde modemin data Işıkları aşırı yanıyor ve bir veri transferi olduğunu gösteriyordu Airties.

NetLimiter I Kurdum Ve Aşağıda görüldüğü gibi bi İp den Müthiş bi veri transferi gerçekleştiğini gördüm. Who İs diyince Bu bilgiler Çıktı.

Acaba Bundan Nasıl Kurtulurum.Kafayı Yemek Üzereyim.Lütfen Biri Yardım Etsin.

http://img519.imageshack.us/my.php?image=netvq5.jpg

• format atınca sorunun kalkması lazım ama.
  • evet bende öle düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı.Önerisi Olan Varmı acaba?
  • norton firewall dan bu uygulamayı engelle transfer yapmasını. zaten sana sorması gerekirdi nortonun. olmadı kaspersky is yi dene
  • ınternet security kurmak yerine bi firewall kur sadece.
    Comodo | Firewall PRO tavsiyem
  • modemi resetledikten sonra kimsenin kılığına bile dokunamaması lazım hele birde formattan sonra..
    bence korkmana gerek yok bende de oluyor ara sıra
  • resim açılmadı ama geçmiş olsun diyeyim bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 mi pc mi
    2 ay önce açıldı
    ps5 mi pc mi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Arkadaşlar O msacedemia nın sadece ve sadece Windowsun Otomatik Guncelleştirmeleri Olduğunu öğrendim Yani Boşa Panik Yapmışım.Üzerimden Büyük Bir Yük Kalktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.