Şimdi Ara

PC'min Performansı düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim Lenovo Z570 Notebook var ilk aldığımda çok memnundum hala memnunum ama bişeyler oldu formattan sonra ekran kartındanmıdır bilmiyorum FPS lerim düşmeye başladı Skyrimi güzelce kasmadan oynardım kasmaya başladı League of Legends te Herşey Highde oynardım 60 FPS ile oynardım ama Team Fightlarda 38'e kadar inmeye başladı eski NVIDIA Driver kurdum 310.90 güncellemesinde bişey vardır dedim ama yine fayda bulmadı gerçekten yardıma ihtiyacım var biri yardımcı olabilirse ne mutlu.......

Ayrıca Notebook Sistem Özellikleri
    GT540M Nvidia
    6 GB Ram
    i5-2340M CPU@ 2.40GHZ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkAidoneus

Merhaba arkadaşlar benim Lenovo Z570 Notebook var ilk aldığımda çok memnundum hala memnunum ama bişeyler oldu formattan sonra ekran kartındanmıdır bilmiyorum FPS lerim düşmeye başladı Skyrimi güzelce kasmadan oynardım kasmaya başladı League of Legends te Herşey Highde oynardım 60 FPS ile oynardım ama Team Fightlarda 38'e kadar inmeye başladı eski NVIDIA Driver kurdum 310.90 güncellemesinde bişey vardır dedim ama yine fayda bulmadı gerçekten yardıma ihtiyacım var biri yardımcı olabilirse ne mutlu.......

Ayrıca Notebook Sistem Özellikleri
    GT540M Nvidia
    6 GB Ram
    i5-2340M CPU@ 2.40GHZ

ekran kartını ve diğer donanımları güncellediniz mi

• hepsini lenovodaki siteden indirdim Notebookun içindeki hepsi silindi formattan sonra home edition falan ama laptopun altındaki numaradan orjinalda yaptım ayrıca bilgi olsun diye söleyeyim....nvidia yi güncelledimde ama faydası yok eski ver i kurunca sanki birazdaha performansı arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkAidoneus -- 6 Şubat 2013; 13:55:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M.2 SSD Hızı çok düşük.
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayarım kaç fps alır?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.