Şimdi Ara

Pc Modifikasyon Parçaları Nerden Temin Edicem??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kasama modifikasyon yapmak istiyorum ama aradığım şeyleri bulamıyorum yada sağda solda 2 tane demir parçasını 50 liraya satan herifler var....Sizin bildiğiniz ve güvendiğiniz bir yer varmı acaba?....İnternet siteside olur,dükkanda olur farketmez..İstanbulda oturuyorum...Fireball,ModifiyeMalzemecisi bildiğim siteler ama ürün çeşitleri yok denecek kadar az....Özellikle istediğim bir şeyin fotoğrafını koydum..Özellikle bunun yeşilini yada sarısını nerden temin edebilirm böyle paket olarak?Yani sadece bunu değil bunu gibi şeyleri temin edebiliceğim bir yer lazım bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drogba94 -- 31 Ekim 2012; 18:17:12 >

• aradığın maddelerin isimlerini bilmiyor olabilirsin

o kabloyu saran plastik madde sleeve olarak geçiyor piyasada

bende maddeler var ama bir araştır piyasayı üstteki murat nickli arkadaş gibi reklam yapmayacağım.
  • yok her parçanın adını biliyorum bilgisayar mühendisliği okuyorum herşeyi bilirim yani :) Reklam değil sağolsun ilgilenmiş plexi de lazım zaten bi fiyat araştırması yapıcam bizim burda sanayi falan var oraya bakıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.