Şimdi Ara

PC nasıl açılmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorunum şu şekilde bilgisayarım haftasonları 7 24 çalışıyor ancak dün sabah açmaya kaktığımda powera bastıktan 3-4 saniye sonra yeniden kapanıyor.ne bios sesi,ne ekran kartı.birkaç defa denediğimde bu sefer hiç açılmadı...acaba psu dan mı yoksa başka bir şey mi?lütfen yardım

• bilgisayarından hiçbir ses gelmiyorsa psu sorunu olabilir.anakarta elektrik gelip gelmedigini kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahocan00

arkadaşlar sorunum şu şekilde bilgisayarım haftasonları 7 24 çalışıyor ancak dün sabah açmaya kaktığımda powera bastıktan 3-4 saniye sonra yeniden kapanıyor.ne bios sesi,ne ekran kartı.birkaç defa denediğimde bu sefer hiç açılmadı...acaba psu dan mı yoksa başka bir şey mi?lütfen yardım

Öncelikle sakin ol her sorunun bir çözümü vardır. Power tuşu takılı kalmış olabilir, bazen tutukluk yapabiliyor , eğer sistem windowsta çalışırken power tuşuna basıp elinizi üstünden çekmezseniz 3-4 saniye sonra otomatik olarak sistem kapanır. Eğer sistemdeki fanlar çalıyorsa sadece ekran gelmiyorsa sistemde problem var.

• quote:

Orijinalden alıntı: burcu.ince

bilgisayarından hiçbir ses gelmiyorsa psu sorunu olabilir.anakarta elektrik gelip gelmedigini kontrol et.

Evet katılıyorum psu sorunu yada bir yerde kısa devre de olabilir. Kısa devre olunca psu kendini kapatır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.