Şimdi Ara

PC ne halde !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gerçkten hero online çoq güzel bir oyun fakat pcnz 4-5 saat hero da online olduu zamn ne hale geliyor bi inceleyin istersnz ...

bnm sistemim şu : amd turion 64 , 2.00 işlemci - 128 lik ati ekran kartı - 1gb da kingstm ddr ram ... ve hero yu açtıımda pc alev alev yanıo özellikle amd kullanıcıları buna çok dikkat etmeli bnce bn oyunu bu yüzdn bırakıorm 1 pc daha online oyunlara kurban edemycm görüşürz kolay gelsn !

• bende de amd 64 bit var ben 9 ay oynadım bişi de olmadı . pc alıştı garibim, canavar gibi 2 oyun açıyo walla
  • Amd 2500 kullanıyom 256 ekran kartı 1 gb ram bişi yok buz gibi esiz calısıyo sıkıyo sa calışmasın atarım çöpe valla neyse o ısınmasi başka bişidendir hero ile alakası yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

bende de amd 64 bit var ben 9 ay oynadım bişi de olmadı . pc alıştı garibim, canavar gibi 2 oyun açıyo walla

bende hero acıp üstünede LastChaos online acabiliyorum ama pc de hic bir zarar yk :)
  • bende diyorum smoky nie girmiyo oyuna.sen en iisi kasanın yanına bi vantilatör müdür nedir ondan koy.benim eski pc de öleydi.vantiyi koydum mu buz gibi olurdu.ne uğraşıcan küçücük kasa fanıyla.dediimi yap ve oyuna gel.
  • benimkindede sorun yok bence o herodan değildir
    SelimTeklif çok kötüsün yaaimzandaki yazıyı uyguladım pencereyi kapatmak içinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 25 Haziran 2007; 17:34:58 >
  • walla benim bilgisayar da çok ısınıyo cam kenarında ve cam sürekli açık olmasına rağmen ateş gibi sıcak oluyo anakartın ynmasından korkuyorum sora al çöpe at bilgisayarı
  • PC'Nin Hero Online Çalıştırır Ken Yediği Ram Point Görmek İçin Alt+Ctrl+Del Sonra İşlemler Ordan Bakabilirsiniz Benimki 312 Yiyor :D
  • oyun açıkken bende cpu kullanımı %100 diyor alakası var mı bilmiyorum ama yazim dedim :P
  • Benim bilgisayar seninkindende kötü ama çalıştırıyor...
  • yaa arkadaşlar seyde olabılır power suply de sorun olabılır benım pcde cok ısınıyodu power suplyı degıstırdım cıllop gıbı oldu bence sende bı baktır yoksa pc yanar haberın olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.