Şimdi Ara

pc neden kasar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
48.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir sorum olacaktı ekran samsung 1980 e 1020 ekran karan karttı ise ati readon 1550 2 gb ram wireless çekiyorum wireless genelde 4 çekiyor 2gb ram var pc de windows 7 32 bit kurulu metin2 açıyorum 2nci metin2 de kasıyor metin2 hakkında bilgisi olan varsa kule çıkarken donma kasma çok feci bir bir kasma yapıyor faacede mause nin topuyla aşa yukarı yaparken donma yapıyor format yeni nod32 kullanıyorum acaba bu kasma sorunu nasıl çözülür ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytun_1988

bir sorum olacaktı ekran samsung 1980 e 1020 ekran karan karttı ise ati readon 1550 2 gb ram wireless çekiyorum wireless genelde 4 çekiyor 2gb ram var pc de windows 7 32 bit kurulu metin2 açıyorum 2nci metin2 de kasıyor metin2 hakkında bilgisi olan varsa kule çıkarken donma kasma çok feci bir bir kasma yapıyor faacede mause nin topuyla aşa yukarı yaparken donma yapıyor format yeni nod32 kullanıyorum acaba bu kasma sorunu nasıl çözülür ne yapmalıyım

cevabı sorunun içinde saklı ati readon 1550
  • bilgisayarının özelliklerini söylesen yardımcı olabilirler.
  • Kardeşim oyun içinde kasıyorsa eger moradon da all chat shout ve merchant chat i kapat.
    "O" ya bas isimleri kapat.
    Emin ol faydasını gorursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytun_1988

bir sorum olacaktı ekran samsung 1980 e 1020 ekran karan karttı ise ati readon 1550 2 gb ram wireless çekiyorum wireless genelde 4 çekiyor 2gb ram var pc de windows 7 32 bit kurulu metin2 açıyorum 2nci metin2 de kasıyor metin2 hakkında bilgisi olan varsa kule çıkarken donma kasma çok feci bir bir kasma yapıyor faacede mause nin topuyla aşa yukarı yaparken donma yapıyor format yeni nod32 kullanıyorum acaba bu kasma sorunu nasıl çözülür ne yapmalıyım

Metin 2'de yüksek performans almak istiyorsan aslında böyle bir kural falan da yok,ama daha düşük çözünürlüklerde oyna.
    Oyun içindeki çözünürlük ayarlarını düşür,daha rahat oynarsın.ben de ikincisini açtığım zamanlar oldu ama kasmıyordu öyle.
    Ayrıca sana tavsiye ;o metin 2 için verilen hile falan oluyor bazı forum veya bloglarda,bazı küçük programlar yok para hilesyidi vs bunlarla hiç uğraşma,çok sıkıntı,kaç kişiden duydum bilgisayara zarar veriyor böylesi şeyler,bir de banlanıyorsun,onca emek de boşa gidiyor.Umarım yardımcı olmuşumdur.Ayrıca sorun olursa pm at.

• 8 ram 2 ekran kartı var ama bu aralar internetim çok yavaş lag oluyor
  • kardeş bilgisayarına CCleaner ı yükle bi genel temizlik yap ondan sonra disk birleştirmeyi yap %40 daha hızlı olur
  • TEŞEKKÜRLER D BİÇİMLENDİRME YAPTIM WİNDOWS OLD DOSYASI VARDI ONU SİLDİM GÜVENLİ MODDA KASMA SIKINTISI GEÇTİ
  • metin2 de 2 çar açıyorum kule içine giriyorum anında donma sorunu yapıyor sistemi yukarıda belirtmiştim çözemedişm gitti yardımcı olurmuısunuz...
  • Rica ederim
  • smart defrag

Advanced SystemCare

disk temizleme

sistem geri yükleme geçmişi silme

bunu yap %90 hızlanır zaten :) ha birde sıcaklıkdan yavas olur.
  • benide bi aydınlatın

arkadaşla bana acil yardim edin pc.imde redcruible oyunu oynarken online kişi sayısı artınca ekranın donuyor normalde 10kişi ile oynayabiliyorum 12 ve fazlası olunca ekran direk donuyor 3,5 dakika sonra kendine geliyor
    nedenini soruyorum bilen varsa yardım etsin içindeki tozları temizledim biraz daha iyi oldu performansı ama 10kişiden fazlasını kaldırmıyor 10 kişi ilede 10 dakika kadar oynayabiliyorum disk birleştirmesini yaptım temizlemesini yaptım benim sorunum nedir acaba

pentium Dual-core CPU E5700 Q 3.00Ghz 2,0GB RAM NVIDA GeForce 9500
    Paylaş
  • Aynı konudan 10000+ olduğu halde bıkmadan cevap vermektir dh üyesi olmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

Aynı konudan 10000+ olduğu halde bıkmadan cevap vermektir dh üyesi olmak

hortlata hortlata bir hal etmişler benimde mesajım bulunsun seneye hortlattıklarında yad ederiz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.