bilgisayarım çok kasıyo acaba sebebi ne olur hemen format demein format atmasını bilmiorum format atmadan nasıl çözebilirim önerisi olan varmı beyler
kardes ilk olarak C:\Windows\Temp dosyasına gir ordakileri sil sonra bir geri çık Prefect dosyasına gir sonra C'ye gel orda Document And Settings'e git orda kullanıcı adına gir ama gizli dosyaları aç ve orda Local Settings var orda Temp dosyasına gir içindeki herşeyi sil benden bu kadar bilgisayarın %15 olarak rahatlar bu işte
oyundamı kasıyo normaldemi ?
başlat/çalıştır dan sonra msconfig yazıp açılan pencerede başlangıç da kullanmadığın programların check işaretini kaldır. Bunun da faydası olacaktır.
dediklerinizi aptım bakalım 1-2 güne haber veririm inşallah işe yarar saolun duayrlılıgınız için
peky msn pc neden kasar benim pc normal çalısırken msn açıorum msn kasıyor pcyi
Combofix diye bir program var onu tavsiye ederim ben basit birşey hemen iner.Bilgisayarını çok rahatlatıyor.
benim bilgisayarın özellikleri windows 7 home premium 64 bit işlemci intel core 2 quad q 9300 2.50 GHz , 4096mb ram ekran kartı ATI raedon HD4650 2809 mb bilgisayar kasıyo neden yardımcı olur musunuz
onu sil bunu sil diyene kulak verme ram yükselt üst model ekran kartı al geçer
sistemini söyleseydin keşke
quote:
Orijinalden alıntı: 1223sas
benim bilgisayarın özellikleri windows 7 home premium 64 bit işlemci intel core 2 quad q 9300 2.50 GHz , 4096mb ram ekran kartı ATI raedon HD4650 2809 mb bilgisayar kasıyo neden yardımcı olur musunuz
belki oyunda lag vardır net hızın düşüktür optionsdan ayarları düşür yükselt oyunu sil geri yükle en olmadı format at
gamebooster programını indir oyunu onunla aç performansda gözle görülür bir artış olacaktır
programı onu bunu silmeyi bosver ram desteği yap + ekran kartını yükselt veya güncel sürümünü indir düzelecektir..
Niye hortlatıyosunuz olm konuyu :D
2007 la
Ya beyler konu hortlamıs bılıormda bı sorum olcaktı bende bu sorunu yasıyorum bılgısayarım nba2k12 pes 2012 gbı oyunları ve her cesıt mmo oyunu cok rahat kaldırabılen bı bılgısayar,ama knight a basladım gecen gun yenıden ama cok fena kasıo charı sectıkten sonrakı loadıng ekranının yuklenmesı 5 dk fln suruyor.neden olablir bu?ısınlanmalarda fln cok sorun yasıyorum uzun suruyor bunun dısında bır sorunum yok
quote:
Orijinalden alıntı: M&Y
Combofix diye bir program var onu tavsiye ederim ben basit birşey hemen iner.Bilgisayarını çok rahatlatıyor.
xp için geçerli ama win7 için değil
quote:
Orijinalden alıntı: yanior61
kardes ilk olarak C:\Windows\Temp dosyasına gir ordakileri sil sonra bir geri çık Prefect dosyasına gir sonra C'ye gel orda Document And Settings'e git orda kullanıcı adına gir ama gizli dosyaları aç ve orda Local Settings var orda Temp dosyasına gir içindeki herşeyi sil benden bu kadar bilgisayarın %15 olarak rahatlar bu işte
Bunları yapmasına gerek yok,yalnışlıkla başka şeyleri de siler sonra bu sefer de format farz olur.
Bilgisayarındaki gereksiz dosyaları temizleyecek,ücretsiz,lisanssız hem de yasal olarak kullanılabilen bir program biliyorum. Bununla işini çok rahat görürsün.Ccleaner indir,programın türkçe dil özelliği de var,zaten bunu programı daha kurarken bunu görürsün. Neyse işte buradan taratma özelliklerini kendin belirliyorsun,bilgisayarın içinde veya internetten kaynanklanan şeyleri temizlemen için bayağı kulanışlı bir program.