Şimdi Ara

PC'nin arkaplanda yaptığı download...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün Barca - Valencia maçını izleyeceğiz diye girmediğimiz site bırakmadık.. Böyle internet lamerliği yapınca da tabi bişeler kaptık internetten.. Şimdi PC masaüstünde çalışırken download yapıyor.. Her şey kapalı ama arkaplanda bir şeyler iniyor.. Netten Microsoft Network Monitor 3.4'ü indirdim.. Baktığımda stdrt.exe diye bir dosya görüyor Windows\Temp'te bu dosya bir şeyler indiriyor galiba.. Nedir bu bilen var mı? Siliyorum, silinmiyor.. Güvenli kip'te silmeye çalışacağım.. Problem bu mudur sizce ?

• combofix çak
  • Sildim güvenli kip'ten yine pc arkada download yapıyor.. Lanet olsun Barca maçına yaa.. Hocam deniyim o yazılımı da bakalım işe yarayacak mı...
  • Evet beyler bir virüs mü var ne ise bu Windows Media Center Diagnostic Application sürekli download ve upload yapıyor... stdrt.exe dosyası bu uygulamanın aslı ama bu programı silseniz dahi temp de yenisini oluşturup sürekli belli başlı ip lere transfer yapıyor.. Nasıl kurtulurum bu lanet şeyden...
  • Upload yapıyor olabilir.Ama virüsten şüpheleniyorsanız bir tarama yapın.Bir yöntem daha söyliycem deneyin derim:
    çalıştır ya da başlata msconfig yazın > başlangıcı seçin ve hangi program indirme yapıyorsa kapatın.
  • Beyler başına ileride gelebilecek arkadaşlar için yazıyorum.. Çok illet bir şeymiş bu.. Bir sürü temizleyici kullandım yok.. Nod32, Kaspersky görmüyor!!! Regrun Reanimator adında bi program buldu ve sildi.. Şuanda Network Monitor'de görünmüyor bakalım ilerleyen zamanlarda çıkacak mı.. Ama PC'nin stabilitesini bozdum.. 2-3 kere geri yükleme denedim PC biraz saçmaladı.. Bir kere de bu geri yüklemeyi denesem de işe yarasa.. Boş bir uygulama...

Edit: PC'ye reset atınca tekrar aktif oldu.. Sanırım çözüm format başka bir şey bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 9 Şubat 2012; 21:39:59 >
  • hizmetlerden arka planda akıllı aktarımı devre dışı bırak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.