Bildirim
pc nin ekranı yerine tv mi kullanabilirmiyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
demekki boyle bisey olmuyormus :) -
günaydınn -
oluyo niye olmasın
tvout yada svideo var bilgisayarlada
onun sayesinde görüntü alabiliyorsun
hatat geçen arkadaşın laptoptan tv ye görüntü aktaracaktık
svideoyu u scarta çevirdik ve film izledik -
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
oluyo niye olmasın
tvout yada svideo var bilgisayarlada
onun sayesinde görüntü alabiliyorsun
hatat geçen arkadaşın laptoptan tv ye görüntü aktaracaktık
svideoyu u scarta çevirdik ve film izledik
+1
ama monitorun yerini tam tutmaz.. -
yaw orası öyle
ama imkansız değil onu demek istedim -
filmlerde ok ama normal web gezintilerinde veya diğer uygulamalarda özallikle crt tv lerde gözünüz bozulur ve net bir görüntü alamazsınız. -
Avermedia Tvbox 7 veya 9 gibi cihazlar var sırf bu sebeble üretilen.Biraz araştır ihtiyacın olan şey bu -
quote:
Orjinalden alıntı: grimser
Avermedia Tvbox 7 veya 9 gibi cihazlar var sırf bu sebeble üretilen.Biraz araştır ihtiyacın olan şey bu
monitör tv olarak kullanılmıyacak
tv monitör olarak kullanılacak
s video kablo ile kullanabilirsin heralde tv crt(tüplü) tv dir arkadaşın dediği gibi filmler dışında verimli kullanım olmaz -
ha ben yanlış anladım tabili normal tlevizyonunuzu svideo cıkışı olursa birazda net izlersin ben meraktan denedim izledim -
ha soyle ya bende korkmustum oyle bisi olmuyormus diye herkese tesekkurler.. hemen deneyecegim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X