Şimdi Ara

Pc'nin Elektrik Kaynak Problemi İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar Benim Makineme elektrik gelmiyor. power değiştirdim sonuç yok. tuştandır diye düşündüm kabloları çıkartıp tornavida ile swichden açayım dedim yine tık yok. makine bu hale gelmeden önce disk hatası veriyordu ve hallediyordum ama bu sabah kalktıgımda bu sorunla karşılaştım acaba yardım edebilecek biri var mı ? elektrik gelmiyor yani kısaca

• Anakartı veya işlemciyi yakmış olabilirsin dostum.
  • Bağlantıları tekrar kontrol edip, kasa içince ki tüm bileşenlerin power bağlantılarını söküp denedin mi ?
  • İşlemci Sağlam Ama Anakart İçin Bir Şey Diyemiyorum Olabilir Onu Deneme Şansım Olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Bağlantıları tekrar kontrol edip, kasa içince ki tüm bileşenlerin power bağlantılarını söküp denedin mi ?

Denedim. Dışarı Çıkarttım Hatta Anakart Sirkülasyon Yapıyordur Belki Diye Dışarda da Denedim.
  • Uzay kurulum ile denemen iyi olmuş anakartın üzerinde yanık izi yada kapasitörlerde şişkinlik varmı işlemci slotu yanında ki kapasitörlerde...
  • quote:

Uzay kurulum ile denemen iyi olmuş anakartın üzerinde yanık izi yada kapasitörlerde şişkinlik varmı işlemci slotu yanında ki kapasitörlerde...

Yok teğmenim. Kapasitörlerde de sorun yok. fanı bir tur bile çevirmiyor tık yok yANİ
  • Anakart neydi peki çok pahalı bişey olmasa bari...bu arada anakartın jumper ları ile oynamadıysan son olarak o kaldı...
  • quote:

Anakart neydi peki çok pahalı bişey olmasa bari...bu arada anakartın jumper ları ile oynamadıysan son olarak o kaldı...

yok jumper ayarları tam. aslına ben istanbul da bir teknik servisciyim. bu işi 6 yıldır yapıyorum ve genelde hep anakart ama şu an elimde anakart olmadıgı için deneme şansım yok o yüzden emin olmaya çalışıyorum. artık sipariş verdim anakart gelince başkası ile denicem çare kalmadı.
  • Tamirine gitseydin neden sıfır aldın ki hemen belki basit bir tamir işi görücekti...
  • quote:

Tamirine gitseydin neden sıfır aldın ki hemen belki basit bir tamir işi görücekti...

makine benim değil usta adam sıfır istiyor tamir iyi değilmiş. müşterinin kasa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.