Şimdi Ara

Pc'nin flash diski görmesi ama bilgisayarımda harici bellek görünmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunun yazılımsal olabileceğini düşündüğüm için buraya yazıyorum... Pc'ye usb diski takınca görüyor. Task bar'da çıkıyor. Fakat bilgisayarım içinde usb disk gözükmüyor. Ancak oturumu açıp kapatınca harici disk olarak gözüküyor(du). Bu gün oda işe yaramıyor... Bu konuda bilgisi olan var mı ne yapmak lazım?

• quote:

Orjinalden alıntı: pullsarr

Arkadaşlar sorunun yazılımsal olabileceğini düşündüğüm için buraya yazıyorum... Pc'ye usb diski takınca görüyor. Task bar'da çıkıyor. Fakat bilgisayarım içinde usb disk gözükmüyor. Ancak oturumu açıp kapatınca harici disk olarak gözüküyor(du). Bu gün oda işe yaramıyor... Bu konuda bilgisi olan var mı ne yapmak lazım?

Bu sorunu sürücüleri güncelleştirerek halledebilirsin. denetim masasından Donanım ekleye gir,bağladım de eveti işaretle daha sonra ekrana yüklü donanımların listesi gelecek sen en alttaki yeni donanım ekleyi işaretleyeceksin, işaretledikten sonra "yeni donanımı ben seçeceğim kutucuğunu işaretle" sonra karşına bir liste çıkacak o listeden PMCIA flash bellek aygıtları seçeneğini işşaretle ve ileri tıkla. Dha sonra bilgisayarın aleti (umarım ,) tanıyacaktır

• Çok sağol...
    İşyerinde yetkimiz olmadığı için yapamayacağım ama öğrendiğim iyi oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.