Bildirim
pc nin içini temizledim kapanıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pcyi acip temizledin ondan sonra kapatip tekrar actiginda sürekli kapanmaya mi basladi? -
evet. temizledim actıım 5 dk sonra kapandı sürekli oluyor artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan07 -- 8 Ekim 2011; 21:20:57 > -
Islemciyi yeirne tam oturtabildin mi hocam eminmisin. Ona tekrar bakiver. Egerki sadece onu temizlediysen sorun cpu kaynaklidir büyük ihtimal. Acilista biosa girip bakabilirsin cpu sicakligi sürekli yükseliyormu diye emin olmak icin. -
Bazı Şeyleri Tam Olarak Takmamış Olabilir Misiniz Yada Zarar Vermiş ? -
donanımlarını ve bağlantılarını iyi kontrol et soketi filan tam oturmamış olabilir -
Teşekkürler cpu fanının ayaklığını fazla zorlamışım ve kırmışım işlemciyi düzelltim hepiniz saolun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telegram izin verilmeyen video indirme
- exiting pxe rom
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- oyun oynarken pc kapanıyor
- ekran kartı resetleme
- komut istemi
- bilgisayar hızlandırma
- ekran videosu alma
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X